Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Business to business

Naast de verkoop van producten aan consumenten is Het Luxe Buitenleven dealer van enkele producten in Europa. Zo is Het Luxe Buitenleven bijvoorbeeld distributeur van de Kick Ash Basket in Europa. Wilt u als ondernemer enkele van onderstaande producten in uw assortiment opnemen? Neem dan contact op met Het Luxe Buitenleven!

Dit kan via adm@hetluxebuitenleven.nl of 06 - 36 16 98 57

Merken

Het Luxe Buitenleven is dealer van de onderstaande merken:

  • Kick Ash Basket
  • Grate Goods
  • ByBieke kinderschorten
  • Black label BBQ
  • Bison Airlighter
  • Werktafels voor uw kamado


Kick Ash Basket

Met de Kick Ash Basket maakt u barbecue├źn tot een nog groter plezier! Scheid gemakkelijk de kolen van as en maak daardoor uw barbecue gemakkelijk schoon.
Daarnaast zorgt de Kick Ash Basket voor een kleine afstand tussen de wanden en het houtskool. Hierdoor wordt een optimale luchttoevoer bereikt waardoor uw houtskool gelijkmatiger verbrand.

Kijk voor meer informatie op www.kickashbaskets.nl of neem contact om met Corrinne via adm@hetluxebuitenleven.nl of 06 - 36 16 98 57


Grate Goods

Grate Goods ontwikkelen in eigen productie Barbecue Kruidenmelanges, Sauzen en Pekelproducten. Vers gemalen en gemengd in kleine hoeveelheden.

Rub: Gebalanceerde en krachtige melanges van kruiden en specerijen speciaal voor de barbecue.
Saus: Echte barbecuesauzen! Authentieke recepten met de beste ingredi├źnten. Onmisbaar bij een betere barbecue.
AllBrine: Pekelen of zouten is een van de oudste methoden om voedsel te conserveren.
Tegenwoordig nog steeds toegepast om de houdbaarheid te verlengen, maar vooral voor de smaak, malsheid, sappigheid en structuur.

Kijk voor meer informatie op www.grategoods.com of neem contact om met Corrinne via adm@hetluxebuitenleven.nl of 06 - 36 16 98 57