Cast iron Satay Grill Large Big Green Egg

171,50
Prijs perĀ stuk
Ā 
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Saté is de allemansvriend op de Big Green Egg. Daarom komt deze Cast Iron Satay Grill precies op het juiste moment. Marineer je favoriete ingrediënten, maak er spiesjes van en leg ze op het speciaal ontworpen halve rooster. Geen wiebelende, halfgare of vlamvattende spiesen, maar gelijkmatig gegaarde saté… of kebab, of yakitori. Wat je maar wilt!

Je kunt kippenvlees, geitenvlees, varkenshaas of lamsvlees gebruiken. Maar saté met bavette, coquilles of zelfs een fruitsoort doet het ook prima op je EGG.

Verwacht je een grote groep eters? Met 2 Satay Grills heb je de hele oppervlakte van je EGG tot je beschikking om zo twee keer zoveel eten te bereiden. Het is een 100% Nederlands product van hoge kwaliteit dat gemaakt is van onverwoestbaar gietijzer. Door het specifieke ontwerp kun je de uiteinden van je bamboespiesen zonder handschoenen van de EGG pakken. De kracht van de vlammen maakt je creaties crispy aan de buitenkant en sappig aan de binnenkant. Inclusief Big Green Egg Bamboo Skewers voor de ultieme presentatie.

ZO HOU JE DE CAST IRON SATAY GRILL IN TOPVORM

Voordat je saté gaat grillen, willen we je aanraden om eerst onze onderhoudsadviezen te lezen. Door je grill op de juiste manier te onderhouden, verleng je namelijk niet alleen zijn levensduur maar worden je saté gerechten ook lekkerder. Het goede nieuws: het is ontzettend simpel.

ONDERHOUD & GEBRUIK

Schoonmaken
Ben je uitgegrild? Met een afwasborstel of (zachte) schuurspons en een klein beetje afwasmiddel maak je je grill weer schoon. Het enige waar hij allergisch voor is, zijn staalborstels of andere heavy schoonmaaktools die krassen veroorzaken op de emaillen beschermlaag.

Onderhouden
Na het schoonmaken kan je hem meteen opbergen. Je hoeft hem dus niet in te vetten!

Gebruiken
Ga je grillen? Vet dan je grill licht in met (plantaardige) olie of het voedsel dat je gaat bereiden. Zo voorkom je dat het aanbakt.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Producteigenschappen

Big Green Egg model

Large
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op