Fire & Food 2022-01

6,95
Prijs per stuk
Op voorraad
Standaard levertijd Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

In deze editie: Jord’s BBQ Corner; Jord Althuizen gaat tekeer – Samen met jonge jagers Nicky, Paul en Gerard buiten koken en eten – De zelfgebouwde u-vorm buitenkeuken van Fabian Meijer – Heerlijk 4-gangenmenu op de gasbbq van Jeanette Rijnbeek – Dry aged kip; Geert Coolen en zijn Heihoen - Tips & tricks over houtskool en messen – Belgische sfeermakers – Doesburgsche mosterd; eeuwenhoud maar bij de tijd – De smaak van hout op de bbq – Exclusief voor Fire&Food abonnees; 16 x kans op een Big Green Egg workshop - en nog veel meer…

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp

Hulp nodig?

Neem contact met ons op