Morgen geopend van 10:00 t/m 18:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado Joe - Classic II

Kamado Joe - Classic II <span></span>

 

1.374,00

2-3 Dagen

Specificaties & opties

Specificaties & opties

Specificaties

Geen specificaties beschikbaar

Beschrijving

Bij deze Kamado Joe barbecue krijgt u een BBQ Pakket ter waarde van € 100 cadeau! Kijk voor de voorwaarden op de actiepagina.

De Classic Joe II is de populairste variant in de Kamado Joe-serie. Deze barbecue wordt volledig gebruiksklaar geleverd en dankzij zijn formaat kunt u eindeloos variëren met gerechten en kooktechnieken. Bijgeleverd zijn de Plate Setter, Grillclipper en aspook, dit maakt de Kamado Joe een van de meest complete kamado barbecues in Nederland. Verder bevat deze barbecue een aslade waardoor er nauwelijks asresten blijven liggen. 

Kamado Joe staat bekend om het Divide & Conquer Cooking system, hierbij zijn alle roosters en andere platen gehalveerd zodat u deze tegelijkertijd en op verschillende hoogtes kunt gebruiken. Zo wordt het kookoppervlak van uw kamado optimaal benut. 

Kamado Joe II

De vernieuwde versie biedt daarbij nog meer voordelen. Ten eerste is de aluminium Top vent vanaf nu bestand tegen inregenen en roesten. De nieuwe hinge zorgt er bovendien voor dat het deksel gemakkelijk en zonder enige inspanning open gaat en in elke gewenste stand kan blijven staan. Dit scharnier voorkomt ook dat het deksel hard dichtklapt. 

Duurzaamheid is uiteraard van groot belang. Daarom is de vilten beschermlaag vervangen door Fiberglass gasket, wat wel tien keer langer meegaat dan vilt. Ook is de vuurring aan de binnenkant van de kamado nu in vijf delen opgesplitst zodat het keramiek de ruimte krijgt om uit te zetten. Dit voorkomt scheuring. 

Classic Joe II

Het grote voordeel van de Classic Joe is haar formaat. Met een kookoppervlak van maar liefst 45 cm, is het mogelijk om meerdere gerechten gelijktijdig te bereiden. Vis, vlees en groenten kunnen op het zelfde moment in dezelfde kamado worden bereid. Een ideale barbecue voor grotere groepen of als uw familie of vrienden langskomen!

Door het grote kookoppervlak biedt deze kamado ook veel mogelijkheden voor de professionele kookmarkt. In professionele horeca keukens mag deze kamado dus ook niet ontbreken. De Kamado Joe serie wordt geprezen om de levering. Alle modellen in de Kamado Joe serie worden namelijk volledig gebruiksklaar geleverd met alle nodige accessoires. Hierdoor kunt u direct genieten van de voordelen van zo'n prachtige kamado BBQ.

De Classic Joe wordt standaard geleverd met:

  • Hoogwaardige keramische grill van 45 centimeter doorsnede;
  • Ingebouwde thermometer;
  • Handgreep van HDPE (high density polyethyleen);
  • Divide & Conquer Flexible Cooking System: dit systeem biedt de mogelijkheid om roosters en kookvlakken te delen of verplaatsen;
  • Roestvast stalen rek voor het grillen op meerdere hoogtes;
  • Twee halve grillroosters van roestvast staal 304;
  • Twee halve keramische warmteverdelers;
  • Gepatenteerde uitschuifbare aslade;
  • Grilltang;
  • Asschuiver.

Gerelateerde producten