Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado Joe - Classic II - incl. onderstel en zijtafeltjes

Kamado Joe - Classic II - incl. onderstel en zijtafeltjes<span></span>

 

1.495,00

2-3 Dagen

Specificaties & opties

Specificaties & opties

Specificaties

Geen specificaties beschikbaar

Beschrijving

Bij deze Kamado Joe barbecue krijgt u een BBQ Pakket ter waarde van € 100 cadeau! Kijk voor de voorwaarden op de actiepagina.

De Classic Joe II is de populairste variant in de Kamado Joe-serie. Deze barbecue wordt volledig gebruiksklaar geleverd en dankzij zijn formaat kunt u eindeloos variëren met gerechten en kooktechnieken. Bijgeleverd zijn de Plate Setter, Grillclipper en aspook, dit maakt de Kamado Joe een van de meest complete kamado barbecues in Nederland. Verder bevat deze barbecue een aslade waardoor er nauwelijks asresten blijven liggen. 

Kamado Joe staat bekend om het Divide & Conquer Cooking system, hierbij zijn alle roosters en andere platen gehalveerd zodat u deze tegelijkertijd en op verschillende hoogtes kunt gebruiken. Zo wordt het kookoppervlak van uw kamado optimaal benut. 

Kamado Joe II

De vernieuwde versie biedt nog meer voordelen. Ten eerste is de aluminium Top vent vanaf nu bestand tegen inregenen en roesten. De nieuwe hinge zorgt er bovendien voor dat het deksel gemakkelijk en zonder enige inspanning open gaat en in elke gewenste stand kan blijven staan. Dit scharnier voorkomt ook dat het deksel hard dichtklapt. 

Duurzaamheid is uiteraard van groot belang. Daarom is de vilten beschermlaag vervangen door Fiberglass gasket, wat wel tien keer langer meegaat dan vilt. Ook is de vuurring aan de binnenkant van de kamado nu in vijf delen opgesplitst zodat het keramiek de ruimte krijgt om uit te zetten. Dit voorkomt scheuring.

Classic Joe II

Het grote voordeel van de Classic Joe II is haar formaat. Met een kookoppervlak van maar liefst 45 centimeter, is het mogelijk om meerdere gerechten gelijktijdig te bereiden. Vis, vlees en groenten kunnen op hetzelfde moment uw kamado worden bereid. Een ideale barbecue om samen met vrienden of familie van te genieten. Dankzij het grote kookoppervlak biedt deze kamado ook veel mogelijkheden voor de horeca. 

De kamado heeft alle voordelen van een grote barbecue, maar biedt ook de voordelen van een compacte barbecue. Door het stevige onderstel met geremde wielen, is de barbecue van 85 kilo namelijk eenvoudig te verplaatsen. 

De Classic Joe II wordt standaard geleverd met:

 • Hoogwaardige keramische grill van 45 centimeter doorsnede;
 • Stevig onderstel met geremde wielen;
 • Ingebouwde thermometer;
 • Inklapbare zijplankjes en handgreep van HDPE (high density polyethyleen);
 • Divide & Conquer Flexible Cooking System: dit systeem biedt de mogelijkheid om roosters en kookvlakken te delen of verplaatsen;
 • Roestvast stalen rek voor het grillen op meerdere hoogtes;
 • Twee halve grillroosters van roestvast staal 304;
 • Twee halve keramische warmteverdelers;
 • Gepatenteerde uitschuifbare aslade;
 • Grilltang;
 • Asschuiver.

Gerelateerde producten