Morgen geopend van 10:00 t/m 18:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Pastamachine WELLNESS kon.blauw

Pastamachine WELLNESS kon.blauw<span></span>

 

124,95

2-3 Dagen

Specificaties & opties

Specificaties & opties

Specificaties

Geen specificaties beschikbaar

Beschrijving

Het merk Marcato is al meer dan 80 jaar het topmerk van de pastamachines en de enige die 100% FOODSAFE garantie kan en mag geven. Marcato is dan ook 100% MADE IN ITALY

Deze Marcato Atlas 150 Wellness pastamachine is gemaakt van zwaar verchroomd staal, de rollers en gekleurde machines van geadoniseerd aluminium. Alle tandwielen zijn gemaakt van gehard staal, zodat ze een lange levensduur hebben. De handvaten van het hendel zijn voorzien van een kunststof laag.. De pastamachine heeft hierdoor een minimaal verlies van deeg en heeft geen last van oxidatie als deze in contact komt met water. Deze pasta machine is dan ook zeer gemakkelijk schoon te maken echter altijd zonder water raden wij aan..

Voordelen van een Marcato pastamachine:

De voordelen van het gebruik van een pasta machine zijn de smaak en de gezelligheid. Het zelf maken van pasta levert een betere smaak op en het is gezonder dan de kant en klare pasta’s uit de winkel. Het maken van pasta is ook een leuke bezigheid die je met meerdere personen kunt doen. De pasta machine is te gebruiken met kinderen of op een avond met vrienden.