Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Aanbieding Black Bastard

Aanbieding Black Bastard

Black Bastard - buiten koken voor particulier en professional

Houdt u van koken in de open lucht? De lekkerste gerechten bereidt u met de Black Bastard. Met deze keramische houtskoolbarbecue bereidt u het hele jaar door de heerlijkste gerechten. Met de Black Bastard kunt u buiten grillen, koken, bakken, slowcooken, roken, stoven en barbecueën. Wat zou u maken met de Black Bastard? Door de vele toepassingen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Black Bastard - wat is het precies?

Black Bastard is een Nederlands bedrijf dat kwalitatief hoogstaande kamado barbecues maakt die leverbaar zijn in verschillende maten. Of u nu alleen een balkon tot uw beschikking heeft of trotse bezitter bent van een grote tuin, een Black Bastard is dé kamado barbecue voor iedere enthousiaste thuiskok of professional uit de horeca. De barbecues zijn van hoogstaande kwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen. Black Bastards worden vervaardigd uit cordieriet en gehard staal. Deze materialen zorgen ervoor dat een Black Bastard robuust is en een lange levensduur heeft. De materialen zijn vorstbestendig, waardoor u ook in de winter gebruik kunt maken van uw Black Bastard en niet alleen in zomer kunt genieten van het buiten koken.

De Black Bastard is slim ontworpen, over alles is nagedacht. Zo is er gebruik gemaakt van cordieriet, een duurzaam materiaal dat goed in staat is warmte vast te houden. De eivorm van de Black Bastard zorgt ervoor dat de warmte in de kamado barbecue gelijkmatig wordt verspreid. Door de twee luchtinlaten in het deksel kunt u de temperatuur heel nauwkeurig handmatig instellen. Door de ingebouwde thermometer ziet u precies wanneer het tijd is om bijvoorbeeld een steak dicht te schroeien. Het 'triple spring' scharnier maakt de Black Bastard uniek op het gebied van kamado barbecues. Het scharnier, een typisch staaltje slim Nederlands ontwerp, zorgt ervoor dat u het deksel van de Black Bastard eenvoudig op kunt tillen en dat het deksel bij het sluiten 'zacht landt'.

Aanbieding Black Bastard bij Het Luxe Buitenleven

Bent u als horeca professional of als veeleisende thuiskok enthousiast geworden over dit Nederlandse kwaliteitsproduct? Black Bastard heeft modellen in verschillende maten. In onze showroom in Dussen zijn al deze modellen te vinden. Wij staan u graag te woord als u vragen heeft over onze producten of advies nodig heeft. In onze showroom kunt u ook terecht voor de beste aanbieding Black Bastard. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!