Not Just BBQ  Sticky Ribs Rub

Not Just BBQ Sticky Ribs Rub

 Pizza & Flammkuchen

Pizza & Flammkuchen

Houtskool Kamado Joe - Big Blocks

Houtskool is geen bijzaak: het resultaat en het plezier van buiten grillen staat of valt met de houtskool die je gebruikt.
Daarom zijn we trots op ons verbond met vaklieden die 100% natuurlijke houtskool produceren, houtskool die langer, schoner en beter brandt

€ 24,90
Voorraadstatus
Voor 16:00 besteld, morgen in huis ?
SKU
1048

Dit is het verhaal achter de kamado joe houtskool

In samenwerking met argentijnse houtskoolspecialisten hebben we een exclusieve mengeling ontwikkeld van drie soorten hardhout die zo legendarisch compact zijn dat de plaatselijke bevolking ze ‘bijlbrekers’ noemt.

Door dat compacte hout nauwgezet te branden in traditionele buitenovens krijgen we de grootste, beste houtskoolbrokken ter wereld.

Houtskool is geen bijzaak: het resultaat en het plezier van buiten grillen staat of valt met de houtskool die je gebruikt.
Daarom zijn we trots op ons verbond met vaklieden die 100% natuurlijke houtskool produceren, houtskool die langer, schoner en beter brandt.

Dat zie je wanneer je de zak opent. Je voelt het wanneer je de grote brokken oppakt. En natuurlijk proef je het telkens weer – zelfs wanneer je onze topkwaliteit houtskool een tweede of derde keer gebruikt in de grill. Dat is het mooie van betere houtskool.

Eigenschappen
LevertijdVoor 16:00 besteld, morgen in huis
Geschikt voorAlgemeen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Houtskool Kamado Joe - Big Blocks
Voor pakketten maken we gebruik van DHL via QLS. In een mail ontvangt u hiervan een Track & Trace code. Het kan voorkomen dat deze pas in de avond bij u binnenkomt. Een pakketje met DHL kan ook op zaterdag bij u geleverd worden.

Bestel mee