Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Info

Kamado Joe

Kamado Joe 

Kamado Joe kopen? Divide & Conquer Flexible Cooking System

Op zoek naar een Kamado Joe? Bent u klaar voor de revolutie op het gebied van grillen? De Kamado Joe biedt met het Divide & Conquer Flexible Cooking System een nieuwe slimme manier van grillen. Alle onderdelen in dit systeem zijn gehalveerd. Hierdoor kunt u deze zelf eenvoudig in hoogte verstellen. Centraal in dit systeem staat dus het halve rooster. Met dit revolutionaire kooksysteem kunt u verschillende soorten en maten roosters en platen combineren. Het tweedelige grillrooster biedt meerdere voordelen, hieronder vindt u de drie grootste voordelen van dit unieke kooksysteem.

Meer informatie

Minimaal twee keer zoveel ruimte

Met het Flexible Cooking System (Flexibele grillsysteem) kunt u op meerdere hoogtes uw gerechten bereiden. Dit maakt het bereiden van gerechten effectiever, omdat u minimaal de dubbele ruimte heeft. Met de Grill Expander, die ook los verkrijgbaar is, kunt u zelfs uitbreiden naar drie hoogtes. Hierdoor kunt u uw kamado optimaal benutten. Het totale kookoppervlakte is hierdoor uit te breiden tot bijna een halve vierkante meter! Dit is meer dan iedere andere standaard grill met een doorsnede van 45 centimeter!

Verschillende warmtezones

De bijgeleverde warmteverdeler (Kamado Joe Heat Deflector) zorgt ervoor dat u binnen de grill meerdere verschillende warmtezones kunt maken. Zo kunt u aan de ene kant een halve warmteverdeler plaatsen voor het garen van groenten, terwijl u aan de andere kant een half grillrooster plaatst waarop u vlees kunt bereiden.

Roosters voor speciale bereidingswijzen

Met het Divide & Conquer Flexible Cooking System kunt u bovendien gebruikmaken van andere halve roosters, wat u nog meer mogelijkheden geeft qua bereidingswijzen.

​Divide & Conquer Flexible Cooking System bestellen? Nieuwsgierig geworden naar de werking van Divide & Conquer Flexible Cooking System? In onze showroom in Dussen demonstreren wij u graag de werking van dit revolutionaire grillrooster. Bent u al overtuigd? In onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw nieuwe grillrooster kopen. Wij zijn officieel dealer van Kamado Joe, waardoor u dit systeem nergens goedkoper zult vinden!

Kamado Joe kopen

Het Luxe Buitenleven is dé specialist op het gebied van het leveren en verkopen van een Kamado Joe. Wij hebben verschillende kamado’s van diverse merken. De historie van de kamado joe begint in Japan, waar de kamado werd gebruikt voor het stomen van rijst. Tegenwoordig kan de kamado gebruikt worden voor diverse gerechten. Door gebruik te maken van sterke en duurzame materialen, zoals cordieriet, kunt u nauwkeurig de temperatuur regelen. Daarnaast houdt de kamado de warmte goed vast. De kamado wordt door veel koks wereldwijd gebruikt dankzij zijn mogelijkheden. Wilt u een lekker stuk vis grillen? Dat kan! Pizza bakken? Geen probleem! Met de Kamado Joe kunt u uw eten braden, stomen, grillen en bakken! Daarnaast kan de Kamado Joe prima buiten staan. Het kan uw oude barbecue vervangen. De kamado is beschikbaar in verschillende modellen en merken. Het Luxe Buitenleven biedt naast de Kamado Joe tevens kamado’s aan van The Black Bastard, The Big Green Egg en Primo. Al deze merken streven naar de hoogste kwaliteit.

Waarom een Kamado Joe?

Een Kamado Joe heeft veel voordelen. Het is een veelzijdig en kwalitatief product. Met de kamado kunt u eindeloos variëren en spelen met de lekkerste gerechten. Een Kamado Joe is meer dan alleen barbecue. Het Luxe Buitenleven weet dat er veel verschillende technieken zijn om met de kamado te werken. Daarom organiseert Het Luxe Buitenleven regelmatig workshops. Hier worden alle eigenschappen en functies van de kamado uitgelegd en leert u hoe het koken met de kamado in zijn werk gaat. Heeft u behoefte om lekker buiten te koken wanneer de zon schijnt? Een kamado is uitstekend als barbecue te gebruiken. Verander uw mooie zithoek in een ware buitenkeuken en geniet van de buitenlucht terwijl u kookt!

Het Luxe Buitenleven heeft een groot aanbod in diverse kamado’s. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kamado werktafels. Deze werktafels zijn op maat gemaakt voor de kamado en maakt het voor u mogelijk om een ware buitenkeuken te creëren. Wilt u advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op. Het Luxe Buitenleven is bereikbaar via de telefoon en mail. Wij helpen u zo snel mogelijk en vertellen graag meer over onze producten. U kunt ook bij ons langskomen! Het Luxe Buitenleven heeft een mooie en ruime showroom in Dussen waar u inspiratie op kan doen. Hier kunnen wij u persoonlijk benaderen en helpen. Door onze ervaring en kennis geven wij deskundig advies. Wij zien u graag bij Het Luxe Buitenleven!

Overzicht