Kamado Joe - Classic Joe

Kamado Joe - Classic Joe <span></span>

 

1.195,00

2-3 Dagen

Specificaties & opties

Specificaties & opties

Specificatie

Geschikt voor
Diameter 46 cm
Kookoppervlak 650 cm2
Hoogte 80 cm
Gewicht 85 kg

Beschrijving

Kamado Joe Classic

Classic Joe kopen

Op zoek naar een nieuwe kamado BBQ? De Kamado Joe Classic is de populairste Joe BBQ in de Kamado Joe serie. Deze unieke kamado BBQ is groot, veelzijdig en wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Zo kunt u direct met de Classic Joe en zijn nodige accessoires aan de slag.
Het grote voordeel van de Kamado Joe Classic is haar formaat. Met een kookoppervlak van maarliefst 45 centimer, is het mogelijk om meerdere gerechten gelijktijdig te bereiden. Vis, vlees en groenten kunnen op het zelfde moment in dezelfde kamado worden bereid. Een ideale barbecue voor grotere groepen of als uw familie of vrienden langskomen!
De kamado heeft alle voordelen van een grote barbecue, maar biedt ook de voordelen van een compacte barbecue. Door het stevige onderstel met geremde wielen, is de barbecue namelijk eenvoudig te verplaatsen. Genieten van de barbecue onder een overkapping, of toch op het terras? De kamado BBQ weegt 85 kilo, maar is zeer eenvoudig te verplaatsen naar uw gewenste positie.


Door het grote kookoppervlak biedt deze kamado ook veel mogelijkheden voor de professionele kookmarkt. In professionele horeca keukens mag deze kamado dus ook niet ontbreken. Classic Joe wordt geleverd met:De Kamado Joe serie wordt geprezen om de levering. Alle modellen in de Kamado Joe serie worden namelijk volledig gebruiksklaar geleverd met alle nodige accessoires. Hierdoor kunt u direct genieten van de voordelen van zo'n prachtige kamado BBQ.


De Classic Joe wordt standaard geleverd met:

 • Hoogwaardige keramische grill van 45 centimeter doorsnede.
 • Stevig onderstel met geremde wielen.
 • Ingebouwde thermometer.
 • Inklapbare zijplankjes en handgreep van HDPE (high density polyethyleen).
 • Divide & Conquer Flexible Cooking System: dit systeem biedt de mogelijkheid om roosters en kookvlakken te delen of verplaatsen.
 • Roestvast stalen rek voor het grillen op meerdere hoogtes.
 • Twee halve grilroosters van roestvast staal 304.
 • Twee halve keramische warmteverdelers.
 • Gepatenteerde uitschuifbare aslade.
 • Grilltang.
 • Asschuiver.

Classic Joe bestellen?
Heeft u interesse in de Kamado Joe serie? U kunt uw Classic Joe eenvoudig online bestellen via onze webshop, maar u vindt in onze webshop ook alle informatie over de andere modellen uit deze bijzondere serie. Wij zijn officieel dealer van Kamado Joe en daardoor vindt u deze modellen uit de Kamado Joe serie dus ook nergens goedkoper. Daarnaast nodigen wij u van harte uit voor een uitgebreide demonstratie van de Kamado Joe serie in onze uitgebreide kamado showroom. In onze showroom aan de Dorpsstraat 8 in het Brabantse Dussen vertellen wij u graag over de voordelen van kamado koken.

Over de Kamado Joe Classic
Een Kamado Joe classic is handig om verschillende gerechten te bereiden. Een Kamado Joe classic is meer dan alleen een barbecue. U kunt met een Kamado Joe classic eten stomen, koken, grillen en bakken. Het Luxe Buitenleven heeft een groot aanbod aan verschillende kamado’s en biedt workshops aan om u alle mogelijkheden van de kamado te leren. Het Luxe Buitenleven heeft verschillende merken als het gaat om de Kamado, zoals The Black Bastard, Grill Guru en The Big Green Egg. Een kamado heeft een strak design en past bij elk interieur. Alle kamado’s van Het Luxe Buitenleven zijn van de hoogste kwaliteit. Alleen het beste product wordt bij uw thuis afgeleverd. Weet u niet zo goed voor welke Kamado Joe classic u moet kiezen? Wij nodigen u graag uit in de showroom van Het Luxe Buitenleven. Hier leggen wij u graag uit wat de verschillen zijn en de voordelen. Wij kunnen u deskundig advies op maat geven. Wij luisteren naar uw wensen en budget en helpen u met het kiezen. Heeft u al besloten welke Kamado Joe Classic u wilt? Dan kan u eenvoudig uw product bestellen via de website. Op onze website staat ons gehele aanbod. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Geschiedenis van de Kamado Classic
De geschiedenis van de Kamado begint in Japan. Hier werd dit product gebruikt voor het stomen van rijst. De Kamado is gebouwd met duurzame materialen die de warmte goed kan vasthouden. Daarnaast kan de warmte goed circuleren in kamado, dit zorgt ervoor dat de kamado een uitstekend product is om verschillende gerechten te bereiden. De unieke constructie van de kamado gaat gepaard met sterke materialen. Van oorsprong is een kamado een stenen pot die van aarde is gemaakt. Tegenwoordig wordt er nu gebruik gemaakt van cordieriet. Het belangrijke kenmerk van cordieriet is dat het goed tegen hoge temperaturen kan. Het is een sterke en duurzame soort van keramiek. Bovendien is de kamado voorzien van luchtinlaten, dit houdt in dat de temperatuur heel nauwkeurig kan worden geregeld. U kunt hierdoor delicate gerechten zoals wild bereiden. Bovendien is de kamado zuinig in verbruik. Een echte aanwinst voor uw keuken!

Kamado Joe Classic kopen​
​Heeft u interesse in u een Kamado Joe classic? Neem dan snel een kijkje op onze website en bestel eenvoudig uw kamado! Heeft u nog twijfels of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Kamado Joe classic? Wij zijn bereikbaar via de telefoon en helpen u graag. Ook bent u van harte welkom in onze showroom. Het Luxe Buitenleven is er voor u!

Gerelateerde producten

Afbeelding: Kamado Joe - Big Joe Kamado Joe - Big Joe

€ 1.995,00