Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Info

Primo

Primo 

Primo

Speciaal ontworpen voor hen die buiten koken en bakken een unieke ervaring vinden, die hun tuin als hun eigen domein aanzien waar ze kunnen relaxen en ontsnappen aan het hectische en veeleisende van iedere dag en aan de prestatieplicht waar we allemaal moeten aan voldoen. Ontworpen voor de buitenchef die houdt van bakken op een houtvuur en het een echte uitdaging vindt om hiermee een culinair hoogstandje te bereiden. Ook voor de weekend griller die samen met familie en vrienden in zijn tuin wil genieten van een heerlijk zelfbereid etentje. Beleef de Amerikaanse vindingrijkheid, het vakmanschap en de drang naar onafhankelijkheid en gun uzelf een echt feestelijke traktatie.

Primo is de enige ceramische BBQ volledig in Amerika geproduceerd. Primo gebruikt materialen uit Amerika. Het bakken van het ceramische materiaal en de volledige montage en assemblage gebeurt in de fabriek in Tucker Georgia.

De unieke en wereldwijd gepatenteerde ovalen vormgeving biedt u de hoogst mogelijke flexibiliteit bij het koken en geeft u meer rendement dan gelijk welke andere ceramische BBQ. Er zijn 2 verschillende kookzones, één op iedere helft van het bakrooster. Beide zones kunt u gelijktijdig  gebruiken.

Grill uw steaks op de directe bakhelft en gaar uw groenten op de andere indirecte helft.

Meer informatie

Gepatenteerde ovalen vormgeving

De ovalen vorm maakt het kookoppervlak uitermate efficiënt waardoor u makkelijker bij het te bakken vlees en de te garen groenten komt. Er kan meer vlees of groenten op het ovalen rooster gelegd worden  dan bij een ronde Kamado, meer steaks, meer worsten, grotere braadstukken, meer ribbetjes tot zelfs hele kippen of een grote kalkoen toe. Gril, bak, rooster of rook meer in één keer.

Eerste keuze ceramiek

De Primo BBQs zijn gemaakt van een speciale mengeling ceramisch materiaal, eigen aan Primo, om een maximum aan warmte te bekomen en toch het vleesnat in het voedsel te behouden. Dit in combinatie met een zeer strenge kwaliteit controle tijdens het productieproces en de ongeëvenaard makkelijk en perfect af te stellen baktemperatuur, maken onze ceramische grills behoorlijk efficiënter dan gelijk welke andere ceramische grill. U gebruikt minder brandstof, de gewenste temperaturen zijn vlugger bereikt en de baktijden worden flink ingekort Dit alles is Primo.

Weersbestendig


De Primo grills zijn ontworpen voor een leven in de buitenlucht in gelijk welke klimaat. Onze ceramiek, de geëmailleerde afwerking en het gebruikte materiaal weerstaan aan de meest extreme weersomstandigheden. Onze grills worden de wereld rond gebruikt bij grote warmte, hoge vochtigheid, regen, wind, sneeuwval en zelfs bij temperaturen tot ver beneden het vriespunt. Geniet van de zekerheid en de ongeëvenaarde prestaties van uw Primo waar ook ter wereld.

Niet te evenaren kookvariaties

De Primo Grills and Smokers kunnen gebruikt worden als grill, oven, BBQ en rooktoestel. Het uniek en wereldwijd gepatenteerd ovalen design zorgt voor een superieure convectie en resulteert in opmerkelijk precieze en effi  ciënte bakprestaties. Vergeten we daarenboven de makkelijke bereikbaarheid van het te bakken vlees of de te garen groenten niet. Grill steaks waarbij het water je in de mond komt, bak hout gestookte pizza’s, rooster een hele kalkoen of rook een braadstuk mals en sappig tot in de perfectie. Met Primo zijn er oneindig veel mogelijkheden. Er zijn meer dan 69 verschillende manieren om van uw Primo te genieten gebruikmakend van de verschillende accessoires: bakroosters, keerplaten, rekken om het bakoppervlak te vergroten en nog vele andere interessante toebehoren


Overzicht