Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Info

Yoder

Yoder 

Yoder: Amerikaanse topkwaliteit

Een Yoder barbecue: Dat is Amerikaanse topkwaliteit. Het absolute maximum voor de professional en de echte liefhebber. Het dikke staal en de perfect sluitende kamers zorgen dat de temperatuurbeheersing optimaal is. De Yoder Barbecue Smoker is de Rolls Royce onder de barbecues. De Yoder is robuust, stevig, mooi, groot en een echte head turner. Met een Yoder barbecue koop je topkwaliteit die levenslang meegaat.

Meer informatie

Yoder: barbecue of smoker

We noemen de Yoder in Nederland een barbecue, maar in de Verenigde Staten wordt een Yoder een smoker of een pit genoemd. Vlees en vis worden in een smoker gegaard door de hete rook vanuit een indirecte vuurbron naast het bereidingsrooster.

Yoder: voor profs en liefhebbers

De Yoder wordt gebruikt in toprestaurants en strandtenten, door cateraars en bij de grootste barbecuewedstrijden. Maar ook in de achtertuin, in vakantieparken en op campings. De smoker is ontworpen voor mensen die het beste van het beste willen.

Yoder: constante temperatuur

Vraag de eigenaar van een Yoder Barbecue Smoker naar zijn ervaringen en je krijgt: “De Yoder houdt de warmte goed vast”, “De temperatuur blijft lang op hetzelfde niveau” en “De Yoder gebruikt minder hout dan andere barbecues.” Kenners zijn zich bewust van het hoogwaardig vakmanschap waarmee de Yoders worden gemaakt en van de extra’s die het verschil maken in de kwaliteit van een barbecue. De echte barbecuers weten waarom de deuren van de Yoder volledig zijn gelast en hoe het ontwerp de rook doet circuleren en blijvend zorgt voor de juiste temperatuur. Het zijn bekroonde rookmeesters die gezorgd hebben voor perfectionering van het ontwerp.

Yoder: levenslange garantie

Yoder barbecues zijn er in de maten groot, groter en grootst en ze kunnen geleverd worden met een bijpassende aanhanger. Amerikaanser kan het niet. Het assortiment producten bij de Yoder bestaat uit grills, smokers, pellets en trailer-mounted smokers. Alles behorende bij de Yoder is van dezelfde topkwaliteit staal, in een dikte van minimaal 5 mm, zodat de warmte goed wordt vastgehouden. 

Overzicht

Yoder - Cheyenne Yoder - Cheyenne

€ 2.339,00

Yoder - Durango 20'' Yoder - Durango 20''

€ 4.999,00

Yoder - Durango 24" Yoder - Durango 24"

€ 8.859,00

Yoder - Kingman Yoder - Kingman

€ 6.638,95

Yoder - Stockton Yoder - Stockton

€ 5.807,95

Yoder - Wichita Yoder - Wichita

€ 3.999,00

Yoder - YS1500 Yoder - YS1500

€ 6.439,00

Yoder - YS480 Yoder - YS480

€ 2.639,00

Yoder - YS640 Yoder - YS640

€ 2.939,00