Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Info

Big Green Egg

Big Green Egg 

Informatie

Big Green Egg: de top aan smaak, geur en structuur. Geen enkele outdoor cooker kan tippen aan de Big Green Egg. De nauwkeurige temperatuurregeling, de vorm, het materiaal (keramiek) en de warmtecirculatie zorgen ervoor dat u fantastische resultaten bereikt met het voedsel dat in de Big Green Egg bereid wordt. De smaak, structuur, geur en kleur zullen u versteld doen staan. De Big Green Egg kan gebruikt worden om te bakken, grillen, stoven, koken, roken of slow-cooken. De barbecue voor alle kooktechnieken. Big Green Egg: de top aan smaak, geur en structuur.

Het Luxe Buitenleven maakt speciaal voor de Big Green Egg in haar eigen werkplaats handgemaakte werktafels (barbecuetafels) van eiken, noten, vuren of Wengé. Ook is het mogelijk om naar eigen wens en/of ontwerp tafels en buitenkeukens te laten maken. Alles is mogelijk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Bekijk onze BGE werktafels.

Meer informatie

De Big Green Egg is leverbaar in zeven verschillende maten en met diverse accessoires.

De eivormige groene ‘BBQ’ die steeds weer zorgt voor een sappig en ongekend mals kookresultaat is door zijn ontwerp bovendien een sieraad voor uw tuin.

Onderhoud en levensduur

De Big Green Egg kan het hele jaar buiten blijven staan. Door de hoogwaardige keramische wanden en het deksel kan de Big Green Egg gebruikt worden in alle weersomstandigheden. Bovendien zijn de materialen vorstbestendig. 
Het rooster en andere losse onderdelen kunnen met afwasmiddel in wat warm water schoongemaakt worden. De roestvrijstalen delen en de buitenzijde reinigt u met een vochtige doek. De binnenzijde blijft schoon doordat zich op het keramiek van de groene ‘BBQ’ een roetlaag vormt. Op de metalen onderdelen van de Big Green Egg heeft u vijf jaar garantie en op het keramiek levenslang.

Voordelen van de BIG GREEN EGG

  • Multifunctioneel
  • Superieure smaak
  • Perfecte temperatuurcontrole
  • Binnen 15 minuten gebruiksklaar
  • Zeer zuinig met houtskool
  • Eenvoudig en weinig onderhoud
  • Roestwerend en vorstbestendig
  • Levenslange garantie op het keramiek en 5 jaar op metalen onderdelen
  • De buitenzijde van de barbecue blijft relatief koel

Overzicht

Big Green Egg Mini Big Green Egg Mini

€ 629,00

Big Green Egg Small Big Green Egg Small

€ 885,00

Big Green Egg Medium Big Green Egg Medium

€ 1.095,00

Big Green Egg Large Big Green Egg Large

€ 1.375,00

Big Green Egg XL Big Green Egg XL

€ 2.090,00

Big Green Egg XXL Big Green Egg XXL

€ 4.710,00