Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Info

The Black Bastard

The Black Bastard 

The Bastard

Houdt u van barbecueën én van koken? Dan is The Black Bastard wat voor u. Deze kamado barbecue van Nederlandse bodem biedt eindeloos veel mogelijkheden voor zowel de enthousiaste thuiskok als voor de veeleisende professional in de horeca. Wanneer u kiest voor The Black Bastard, kiest u voor een Nederlands kwaliteitsproduct waar u het hele jaar door plezier van heeft. U kunt met The Black Bastard niet alleen in de zomer genieten van een goed bereid stuk vlees of vis, ook in de andere seizoenen kunt u naar hartelust barbecueën en koken in de buitenlucht. Door de unieke constructie van The Black Bastard wordt warmte optimaal vastgehouden, waardoor het ook mogelijk is om The Black Bastard te gebruiken in de winter.

Meer informatie

​De mogelijkheden van The Black Bastard zijn eindeloos. U kunt The Black Bastard gebruiken om mee te grillen, te koken, te bakken, te slowcooken, te roken, te stoven of, uiteraard, mee te barbecueën. Wat gaat u met uw The Black Bastard bereiden? Kiest u ervoor om vis te roken, of gaat u toch voor een perfect gegrild stuk vlees? Met The Black Bastard kunt u eindeloos veel gerechten bereiden.

Ervaar zelf de veelzijdigheid van The Black Bastard tijdens een workshop van Het Luxe Buitenleven. We organiseren met regelmaat workshops waarbij u volop inspiratie kunt opdoen voor het bereiden van nieuwe gerechten. Ook ontdekt u welke accessoires u kunt gebruiken om het bereiden van uw favoriete gerechten eenvoudiger te maken. We vertellen u tijdens een workshop alles over het gebruik van The Black Bastard en de verkrijgbare accessoires. Informeer bij ons in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over onze workshops!

​Over The Black Bastard

The Black Bastard ​is een keramische houtskoolbarbecue die is gemaakt van hoogwaardig industrieel keramiek en gehard staal. De keramieksoort cordieriet is zeer geschikt voor het vervaardigen van kamado barbecues. Tijdens het grillen werkt Cordieriet namelijk veel minder dan gewoon keramiek. De keramieksoort cordieriet is zeer duurzaam en houdt goed warme vast. Door de constructie van The Black Bastard blijft de buitenkant koel. Via twee luchtinlaten kunt u de temperatuur van The Black Bastard nauwkeurig regelen. Door de thermometer, die is ingebouwd in het deksel van The Black Basterd, weet u precies wat de temperatuur is. De eivorm van The Black Bastard zorgt er tenslotte voor dat de warme goed wordt verdeeld.

The Black Bastard heeft een aantal unieke kenmerken. Zo heeft The Black Bastard een 'triple spring scharnier'. Dit is een speciaal voor The Black Bastard ontworpen scharnier dat ervoor zorgt dat het zware deksel eenvoudig kan worden geopend zonder dat het u veel kracht kost. Ook zorgt het scharnier ervoor dat het deksel zacht sluit. Het verbruik van houtskool is bij The Black Bastard zeer laag. U hoeft hierdoor tijdens het koken met de kamado barbecue geen houtskool bij te vullen. Wanneer u een The Black Bastard bij ons koopt, kunt u er direct mee aan de slag. The Black Bastard is gemaakt van vorstbestendig materiaal, waardoor u de kamado barbecue het hele jaar door kunt gebruiken. Zo kunt u alle seizoenen genieten van uw The Black Bastard!

Over Kamado koken

The Black Bastard is geïnspireerd op de kamado, een speciale oven uit Japan. In Japan wordt de kamado gebruikt om rijst in te stomen. Oorspronkelijk is de kamado een aarden pot met een koepelvormig deksel van klei. Vandaag de dag worden moderne kamado's gemaakt van meer duurzame materialen. The Black Bastard wordt gemaakt van cordieriet, dat uitstekend is bestand tegen hoge temperaturen en bovendien een goede isolerende werking heeft. De warme kan op deze manier goed worden vastgehouden. Een kamado heeft een uniek ventilatiesysteem, waardoor u heel precies de temperatuur kunt bepalen. Een kamado barbecue is hierdoor zeer geschikt om gerechten te bereiden die een specifieke temperatuur nodig hebben. Met The Black Bastard kunt u de meest verfijnde gerechten maken!
​Het Nederlandse klimaat is heel geschikt voor kamado koken. Kamado barbecues worden dan ook steeds populairder. Een kamado wordt gevoed door houtskool. Wanneer u houtskool van goede kwaliteit gebruikt, kunt u uw gerechten bereiden zonder additieven.

Is kamado koken precies wat voor u? Deze Dutch Design kamado barbecue is de ideale buitenkeuken voor iedere horecaprofessional of thuiskok. The Black Bastard BBQ is bij Het Luxe Buitenleven in verschillende maten leverbaar. Bent u enthousiast geworden over dit Nederlandse premium kamado merk? Kom dan langs in onze showroom in Dussen of neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten. Wij vertellen u graag meer!

Overzicht