Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Info

BBQ Werktafels

BBQ Werktafels 

Informatie

Het Luxe Buitenleven maakt in haar eigen werkplaats handgemaakte werktafels (barbecuetafels) van eiken, noten, vuren of Wengé. Tevens kunt u eigen wensen en ontwerpen aandragen. Bijna alles is mogelijk.

De werktafel is een sieraad voor elke tuin. Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit direct ervaren.

De vurenhouten werktafels zijn gemaakt van 2,8 cm dik hout en de eiken- noten en wengé zelfs van 3,2 cm. Hierdoor krijgt uw werktafel een robuust uiterlijk. Deze solide werktafels zijn voorzien van stevige zwenkwielen, zodat ze op elke gewenste plek in uw tuin op te stellen zijn.

De kamado-barbecue kan in de werktafel geplaatst worden op een 4-poot standaard (tafelnest), maar ook op een natuurstenen tegel. Dit geeft het geheel een chique uitstraling. De natuurstenen tegel wordt aan de hand van het model van uw kamado speciaal voor u op maat gezaagd.

Daarnaast kunnen wij de tafel voorzien van een RVS werkblad (optioneel). Een RVS werkblad is hygiënisch en eenvoudig te reinigen en geeft uw werktafel een prachtig uiterlijk.

U kunt de werktafel (barbecuetafel) afzonderlijk bestellen, maar ook inclusief de kamado-barbecue met een aantrekkelijke korting!

Heeft u andere wensen en/of ideeën?
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.