Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Info

The "Black" Bastard

The "Black" Bastard 

Informatie

Koken met de Black Bastard

Het hele jaar door in de open lucht grillen, koken, bakken, slowcooken, roken, stoven en barbecueën. Steeds weer nieuwe recepten uitproberen en eindeloos lang koken in uw eigen tuin. Het is mogelijk met de The Black Bastard. Of u nu een pizza wilt bakken of een mooi stuk vlees wilt grillen, met deze keramische kamado-barbecue van Nederlandse bodem is het allemaal mogelijk.

Een bijpassende Black Bastard tafel

Als u een The Black Bastard in bezit heeft dan heeft u vast al volop gebruik gemaakt van de vele mogelijkheden van deze kamado barbecue. Maar misschien komt u tot de conclusie dat er nog iets aan uw The Black Bastard ontbreekt. Misschien mist u opbergruimte voor houtskool en barbecuegereedschap. Of misschien mist u een werkblad naast uw The Black Bastard. Met een speciale The Black Bastard tafel maakt u uw buitenkeuken compleet. De tafel is speciaal voor uw The Black Bastard gemaakt en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Bij Het Luxe Buitenleven kunt u terecht voor een The Black Bastard tafel die is uitgevoerd in douglashout, eikenhout, vurenhout of in een combinatie van eikenhout en roestvrij staal. Hiernaast maken wij tafels op maat. Daarbij gaan wij te werk met respect voor de natuur. Op ambachtelijke wijze vertalen wij uw wensen in een unieke tafel. Bij een The Black Bastard tafel op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Meer informatie

Over Black Bastard

The Black Bastard is hét Nederlandse premium kamado merk. Bij Het Luxe Buitenleven vindt u alle modellen van The Black Bastard in zowel onze showroom als op onze website. The Black Bastard springt er niet alleen uit wat uiterlijk betreft, maar heeft ook een aantal unieke kenmerken. Zo is bijvoorbeeld het 'triple spring' scharnier van The Black Bastard uniek op het gebied van kamado barbecues. Dit staaltje slim Nederlands ontwerp zorgt ervoor dat u het deksel van de kamado eenvoudig kunt openen zonder dat het u inspanning kost. Het 'triple spring' scharnier zorgt er bovendien voor dat het deksel 'zacht landt' wanneer u het deksel weer sluit. Bij Het Luxe Buitenleven vindt u niet alleen alle maten The Black Bastard barbecues, maar vindt u ook een uitgebreid assortiment accessoires en werktafels. Kom langs bij onze showroom in Dussen voor een impressie. U treft hier verschillende kamado barbecues en speciaal hiervoor bedoelde werktafels. Laat u inspireren! Als u vragen heeft over onze The Black Bastard tafels of over onze producten, neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!

Op verzoek van The Black Bastard hebben wij een stoere en robuuste tafel ontwikkeld die past bij het uiterlijk van deze serious outdoor cooking!