Beton tafel met inklapbare zijtafels Big Green Egg

Beton tafel met inklapbare zijtafels Big Green Egg

Deze verrijdbare buitenkeuken van beton is een riante buitenkeuken met inklapbare hardhouten zijtafels geschikt voor de Big Green Egg Large.

Standaard levertijd

Op voorraad. Wij bellen u persoonlijk op voor het maken van een afspraak m.b.t. de bezorging.

€ 1.950,00
€ 1.750,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Verrijdbare buitenkeuken van beton

Deze verrijdbare buitenkeuken van beton is een riante buitenkeuken met inklapbare hardhouten zijtafels geschikt voor de Big Green Egg Large.

De betonnen O-vorm neemt weinig ruimte in beslag wanneer de side-tables ingeklapt zijn. Wanneer deze uitgeklapt worden, ontstaat er een buitenkeuken met veel werkruimte. Zo is deze buitenkeuken uitermate geschikt voor een kleine tot grote tuin of bijvoorbeeld een balkon.

Materialen en kwaliteit

Het betonnen O-vorm element is gemaakt van speciale beton-mortels. Deze beton-mortels hebben een zeer hoge sterkte (70% meer dan normale beton) en zijn daarom ook enorm duurzaam. Het beton wordt versterkt met RVS bewapening en afgewerkt met een impregneer tegen intrekken van vetten, vloeistoffen en tevens verkleuring van het beton tegen te gaan. 

De side-tables zijn gemaakt van Okan hardhout. Dit is een zeer sterke en duurzaam soort. Het hout is behandelen met een hybride beits tegen intrekken van vetten en vloeistoffen. Let op: Hout werkt.. dat betekend dat hout van vorm kan veranderen wanneer deze met verschillende weersinvloeden te maken krijgt. Dit proces hebben wij tot het minimum kunnen beperken door de houten planken te versterken met RVS strips die aan de onderzijde van het hardhout verboden zijn.

Speciaal voor dit meubel is een RVS scharnier ontwikkeld waarmee de side-tables omhoog gezet kunnen worden. Aan het eind van de staaf van het scharnier zit een verstelbare schroef. Hiermee is het mogelijk om de side-tablet af te stellen in de helling.

Afmetingen: 68x68x90 (LxBxH)

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op