Tafel + Big Green Egg Large - stel zelf samen

Tafel + Big Green Egg Large - stel zelf samen

Betonnen buitenkeuken - A

Betonnen buitenkeuken - A

Beton tafel met inklapbare zijtafels

Deze verrijdbare buitenkeuken van beton is een riante buitenkeuken met inklapbare hardhouten zijtafels.

€ 1.289,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
972
Levertijd:
1 tot 2 weken

Deze verrijdbare buitenkeuken van beton is een riante buitenkeuken met inklapbare hardhouten zijtafels. In dit meubel kunnen verschillende soorten barbecues ingebouwd worden zoals bijvoorbeeld, Big Green Egg, Basterd en Monolith. Ook is het mogelijk om een dichte bovenkant te bestellen voor wanneer er een barbecue bovenop gezet moet worden.

De betonnen O-vorm neemt weinig ruimte in beslag wanneer de side-tables ingeklapt zijn. Wanneer deze uitgeklapt worden, ontstaat er een buitenkeuken met veel werkruimte. Zo is deze buitenkeuken uitermate geschikt voor een kleine tot grote tuin of bijvoorbeeld een balkon.

Materialen en kwaliteit
Het betonnen O-vorm element is gemaakt van speciale beton-mortels. Deze beton-mortels hebben een zeer hoge sterkte (70% meer dan normale beton) en zijn daarom ook enorm duurzaam. Het beton wordt versterkt met RVS bewapening en afgewerkt met een impregneer tegen intrekken van vetten, vloeistoffen en tevens verkleuring van het beton tegen te gaan. 

De side-tables zijn gemaakt van Okan hardhout. Dit is een zeer sterke en duurzaam soort. Het hout is behandelen met een hybride beits tegen intrekken van vetten en vloeistoffen. Let op: Hout werkt.. dat betekend dat hout van vorm kan veranderen wanneer deze met verschillende weersinvloeden te maken krijgt. Dit proces hebben wij tot het minimum kunnen beperken door de houten planken te versterken met RVS strips die aan de onderzijde van het hardhout verboden zijn.

Speciaal voor dit meubel is een RVS scharnier ontwikkeld waarmee de side-tables omhoog gezet kunnen worden. Aan het eind van de staaf van het scharnier zit een verstelbare schroef. Hiermee is het mogelijk om de side-tablet af te stellen in de helling.

Meer informatie
Levertijd1 tot 2 weken
Geschikt voorLarge BGE
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beton tafel met inklapbare zijtafels