The Bastard - Fry Pan Medium 20 cm

The Bastard - Fry Pan Medium 20 cm

Green Dutch Oven Round

De pannen zijn zo ontworpen dat de deksels ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt en dienst kunnen doen als ondiepe bakpan en zelfs als vorm voor cakes en desserts. 

€ 135,00
Voorraadstatus
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
SKU
632

Eigenlijk kan geen keuken zonder een braadpan, zelfs niet een buitenkeuken, dat is de reden waarom Big Green Egg twee unieke stoofschotels heeft ontwikkeld: de Green Dutch Oven Round en de Green Dutch Oven Oval.

Twee unieke braadpannen voor op de Big Green Egg die uitblinken in functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

De pannen zijn zo ontworpen dat de deksels ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt en dienst kunnen doen als ondiepe bakpan en zelfs als vorm voor cakes en desserts. Hierdoor kunt u de pannen gebruiken om te bakken, braden ?n stoven, maar bijvoorbeeld ook om een lekkere soep, curry of ander eenpansgerecht in te maken. De Green Dutch Oven Round en Oval zijn bestand tegen temperaturen tot 232 C.

De Green Dutch Oven Round & Oval zijn geschikt voor de modellen Large t/m XXLarge.

Eigenschappen
LevertijdVoor 16:00 besteld, morgen in huis
MerkBig Green Egg
Geschikt voorLarge BGE, XL BGE, XXL BGE
EAN665719117045
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Green Dutch Oven Round
>Easy EGGcess Deal – ontdek alle mogelijkheden

Big dreams about a Big Green Egg?

Staat de Big Green Egg torenhoog op je verlanglijst maar gaan andere aankopen nu even voor? Met de Easy EGGcess Deal kun je jouw droom nu al vervullen. Bepaal je zelf hoeveel je maandelijks wilt betalen om eigenaar te worden van een Big Green Egg. De Easy EGGcess Deal is vooral heel makkelijk en flexibel. Het bestaat uit een financiering en – als je wilt – een verzekering die aangeboden wordt door de partner van Big Green Egg, De Verzekeringsrealist en een jaarlijkse onderhoudsbeurt.

Lees hier hoe de Easy EGGcess Deal precies werkt

Bestel mee