BGE Eikenhout Werktafel

BGE Eikenhout Werktafel

BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg Large

BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg Large

BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg

Een werktafel (barbecuetafel) voor de BGE van het Luxe Buitenleven is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. 

€ 1.458,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
199
Levertijd:
2-3 weken

Bij deze Big Green Egg barbecue krijgt u een BBQ Pakket cadeau! 
Combinatie van Big Green Egg met tafel: u krijgt €65 korting * korting is al verrekend in de prijs

Een werktafel (barbecuetafel) voor de BGE van het Luxe Buitenleven is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Hierbij staat het comfort voor de klant centraal en wordt de tafel afgeleverd volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Kortom, een werktafel zonder compromis!

Het hout is afkomstig uit de onderstam van de Europese eiken en is vervolgens gedroogd. De werkbladen zijn gemaakt van geschaafd dik hout (3,2 cm) en geven uw werktafel een robuust uiterlijk. Deze solide werktafel is voorzien van stevige zwenkwielen, zodat hij op elke gewenste plek in uw tuin op te stellen is.

De Big Green Egg wordt op een natuurstenen tegel in de werktafel geplaatst, wat het geheel een chique uitstraling geeft. De tegel wordt aan de hand van de maat van uw BGE speciaal voor u op maat gezaagd.

In één oogopslag zult u de kwaliteit ervaren. Elke tafel is een uniek en duurzaam kunstwerk en daarmee een sieraad in uw tuin!

U kunt de BGE werktafel (barbecuetafel) ook afzonderlijk bestellen.

Heeft u andere wensen en/of ideeën?
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Afmetingen: 146 x 70 x 83,5 cm [LxBxH]

Let op: Big Green Egg mini is in verband met de luchttoevoer niet in de tafel in te bouwen. Derhalve dient deze boven op de tafel geplaatst te worden.

    Meer informatie
    Levertijd2-3 weken
    Schrijf uw eigen review
    U plaatst een review over:BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg