BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg Large

BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg Large

BGE Eikenhout Werktafel Natuursteen incl. Big Green Egg

BGE Eikenhout Werktafel Natuursteen incl. Big Green Egg

BGE Eikenhout Werktafel Natuursteen

Een werktafel (barbecuetafel) van het Luxe Buitenleven voor de BGE is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. 

€ 1.264,99 € 1.045,45
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
313
Levertijd:
3-5 weken

Deze werktafel wordt geleverd exclusief Big Green Egg!

Een werktafel (barbecuetafel) van het Luxe Buitenleven voor de BGE is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Hierbij draait het om comfort voor de klant en levering volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Kortom, een werktafel zonder compromis!

Het hout is afkomstig uit de onderstam van de Europese eiken en vervolgens gedroogd. De werkbladen zijn gemaakt van geschaafd dik hout (3,2 cm) en geven uw werktafel een robuust uiterlijk. Deze solide werktafel is voorzien van stevige zwenkwielen, zodat hij op elke gewenste plek in uw tuin op te stellen is.

De Big Green Egg wordt op een natuurstenen tegel in de werktafel geplaatst. Dit geeft het geheel een chique uitstraling. De tegel wordt aan de hand van de maat van uw BGE speciaal voor u op maat gezaagd.

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit direct ervaren. Elke tafel is een uniek en duurzaam kunstwerk en daarmee een sieraad in uw tuin!

Heeft u andere wensen en/of ideeën?
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Afmetingen: 146 x 70 x 83,5 cm [LxBxH]

Let op: Big Green Egg mini is in verband met de luchttoevoer niet in de tafel in te bouwen. Derhalve dient deze boven op de tafel geplaatst te worden.

    Meer informatie
    Levertijd 3-5 weken
    Schrijf uw eigen review
    U plaatst een review over:BGE Eikenhout Werktafel Natuursteen