Beton tafel met inklapbare zijtafels

Beton tafel met inklapbare zijtafels

BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg

BGE Eikenhout Werktafel incl. Big Green Egg

BGE Eikenhout Werktafel

€ 895,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
130
Levertijd:
1 tot 2 weken

Deze werktafel wordt geleverd exclusief Big Green Egg!

Een werktafel (barbecuetafel) voor de BGE van het Luxe Buitenleven is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Daarbij staat het comfort voor de klant centraal en zijn onze producten gemaakt volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Kortom, een werktafel zonder compromis!

Het hout is afkomstig uit de onderstam van de Europese eiken en is vervolgens gedroogd. De werkbladen zijn gemaakt van geschaafd dik hout (2,8 cm) en geven uw werktafel een robuust uiterlijk. Deze solide werktafel is voorzien van stevige zwenkwielen, zodat hij op elke gewenste plek in uw tuin op te stellen is.

De Big Green Egg wordt op een natuurstenen tegel in de werktafel geplaatst, wat het geheel een chique uitstraling geeft. De tegel wordt aan de hand van het model van uw BGE speciaal voor u op maat gezaagd.

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit direct ervaren. Elke tafel is een uniek en duurzaam kunstwerk en daarmee een sieraad in uw tuin!

U kunt de BGE werktafel (barbecuetafel) afzonderlijk bestellen, maar levering inclusief Big Green Egg is uiteraard ook mogelijk. 

Heeft u andere wensen en/of ideeën?
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Afmetingen: 146 x 70 x 83,5 cm [LxBxH]

Let op: Big Green Egg mini is in verband met de luchttoevoer niet in de tafel in te bouwen. Derhalve dient deze boven op de tafel geplaatst te worden.

    Meer informatie
    Levertijd1 tot 2 weken
    Schrijf uw eigen review
    U plaatst een review over:BGE Eikenhout Werktafel