Big Green Egg Mini - Stel zelf samen

Big Green Egg Mini - Stel zelf samen

Big Green Egg XL

Het enorme grillrooster met een diameter van 61 cm zorgt ervoor dat de Big Green Egg Extra Large het perfecte kooktoestel voor de fanatieke griller is

€ 2.090,00
Voorraadstatus
Vraag naar levertijd ?
SKU
56

Kies zelf uw pakket bij deze Big Green Egg barbecue. Keuze uit een waardebon t.w.v. €100,- vrij te besteden, een half moon gietijzer rooster voor de Big Green Egg XL t.w.v. €95,95 en een zak houtskool of een pakket t.w.v. €180,- met leuke bbq accessoires. Maak hierboven uw keus!


Het enorme grillrooster met een diameter van 61 cm zorgt ervoor dat de Big Green Egg Extra Large het perfecte kooktoestel voor de fanatieke griller is. Bovendien kan deze barbecue zelfs beroepsmatig gebruikt worden. U kunt vijftien kilo vlees of meerdere kalkoenen tegelijk langzaam garen. En wat te denken van extra grote pizza's of verschillende baguettes? In de open lucht maakt u op de Big Green Egg Extra Large uitgebreide maaltijden voor een grote groep mensen. 

Het deksel van de Extra Large is verrassend gemakkelijk te openen dankzij het slimme veersysteem. 

Voor een bij te leveren werk- of barbecuetafel is de Extra Large zeer geschikt, maar nog mooier is het om de Big Green Egg Extra Large van 105 kilo in te bouwen in een luxe buitenkeuken.

Het Luxe Buitenleven tafels

Het Luxe Buitenleven maakt in haar eigen werkplaats handgemaakte werktafels (barbecuetafels) en buitenkeukens van eiken of op eigen wens en/of ontwerp een tafel en buitenkeuken. Bijna alles is mogelijk. Heeft u onze buitenkeukens al bekeken?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Big Green Egg eigenschappen

 • RVS luchtschuif en grillrooster
 • Weerbestendige en instelbare thermometer in deksel
 • Gietijzeren multifunctionele Margrietschijf
 • Dubbele glazuurlaag op de keramieken behuizing voor een optimale bescherming tegen weer en wind
 • Dubbel scharniersysteem aan de deksel
 • Vuurvast vilt
 • Vorstbestendig
 • Eenvoudig te reinigen
 • Buitenzijde barbecue blijft relatief koel
Eigenschappen
LevertijdVraag naar levertijd
Gewicht99 kg
KleurGroen
MerkBig Green Egg
Hoogte kamado78 cm
Inbegrepen accessoires RVS rooster
Diameter rooster61 cm
Oppervlak rooster2919 cm²
EAN665719000057
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Big Green Egg XL


Easy EGGcess Deal – ontdek alle mogelijkheden

Big dreams about a Big Green Egg?

Staat de Big Green Egg torenhoog op je verlanglijst maar gaan andere aankopen nu even voor? Met de Easy EGGcess Deal kun je jouw droom nu al vervullen. 
Bepaal je zelf hoeveel je maandelijks wilt betalen om eigenaar te worden van een Big Green Egg. De Easy EGGcess Deal is vooral heel makkelijk en flexibel. Het bestaat uit een financiering en – als je wilt – een verzekering die aangeboden wordt door de partner van Big Green Egg, De Verzekeringsrealist en een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Op deze website vind je alle informatie over deze deal www.easyeggcessdeal.nl

Hoe werkt de Easy EGGcess Deal precies?

 1. Kies jouw Big Green Egg met bijbehorende accessoires uit samen met ons en wij maken een offerte op óf kies één van de pakketten uit en sluit direct hier online jouw deal!
 2. Bepaal welk gedeelte van het bedrag je direct wilt betalen en welk gedeelte je wilt financieren d.m.v. de Easy EGGcess Deal.
 3. Vul online (https://easyeggcessdeal.nl/easy-eggcess-deal-options) het aanvraagformulier in en je krijgt een overzicht met het te financieren bedrag.
 4. Na het versturen van het aanvraagformulier ontvang je een bevestiging in je mailbox met een overzicht van jouw financieringsaanvraag.
 5. Binnen 24 uur ontvang je een aanbod voor de Easy EGGcess Deal.
 6. Stuur de gevraagde gegevens op die je bij jouw aanbod hebt ontvangen, zodra deze stukken zijn goedgekeurd heb je een Easy EGGcess Deal!
 7. Wanneer de financiering is goedgekeurd door de financieringsmaatschappij ontvangen wij een bericht en nemen wij contact jou op om de levering in te plannen.
 8. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van je allereerste gerecht op jouw Big Green Egg.

Financiering

De Easy EGGcess Deal is een financieringsconstructie. Omdat Big Green Egg zelf geen leningen mogen verstrekken, hebben ze ervoor gekozen om samen te werken met DVR. DVR is een verzekeringsagent, of zoals ze zelf zeggen: Verzekeringsrealist. Ze staan voor gemak, optimale service en een persoonlijke aanpak. Eventuele schade of diefstal wordt snel beoordeeld en afgehandeld. Een goed geoliede machine dus die graag persoonlijk adviseert. Daar houden we van.

Meer informatie over hoe de financiering werkt vindt u hier.

Bestel mee

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!