The Big Green Egg dealer

Op zoek naar een officiele The Big Green Egg dealer? Kamado koken wint de laatste jaren aan populariteit in Nederland. Niet alleen professionals in de horeca worden enthousiast van de mogelijkheden die het koken met kamado biedt maar ook enthousiaste thuiskoks lopen weg met deze nieuwe, avontuurlijke manier van koken. Het koken met een kamado wordt steeds toegankelijker door de komst van kwalitatief hoogstaande kamado's voor de consument. Eén van de bekendste merken van kamado's is Big Green Egg. Dit merk is één van de eerste merken die de moderne kamado's ontwikkeld heeft. Dankzij innovatieve materialen uit de ruimtevaart industrie is Big Green Egg een uniek soort kamado waar u uw leven lang plezier van zult hebben.

Bent u enthousiast geworden over The Big Green Egg en wilt u graag zelf dit unieke type kamado aanschaffen? Dan moet u bij Big Green Egg dealer zijn. Bij Het Luxe Buitenleven in Dussen bent u aan het juiste adres. Als officiële Big Green Egg dealer leveren wij alle modellen, accessoires en onderdelen van Big Green Egg. U bent van harte welkom in onze ruime showroom in Dussen om ons assortiment van Big Green Egg te komen bekijken. We staan u graag te woord en geven u graag persoonlijk advies over de aanschaf van een Big Green Egg. Door goed te luisteren naar uw wensen en door uw budget in gedachten te houden kunnen we u precies vertellen welk model van Big Green Egg het beste bij u past. Wilt u bijvoorbeeld buiten kunnen koken voor twee mensen, dan zal een klein model van Big Green Egg geschikt voor u zijn. Maar als u voor een groter gezelschap wilt kunnen koken met uw kamado dan heeft u een iets groter model nodig. Werkt u als professional in de horeca en kookt u veel voor grote groepen? Dan is het grootste model van Big Green Egg iets voor u. Het assortiment van Big Green Egg bestaat uit zeven verschillende maten kamado's. Zo is er voor iedere thuiskok en voor iedere horecaprofessional een passend model. In onze showroom staan alle modellen van Big Green Egg opgesteld. U kunt de modellen hier rustig komen bekijken. We leggen u graag uit wat de verschillende voordelen zijn van elk model en wat elk model u te bieden heeft. Zo kiest u eenvoudig de Big Green Egg die bij u past. 

WAT IS EEN KAMADO?

Het woord 'kamado' klinkt u misschien niet direct bekend in de oren. De kamado komt uit Japan. Hier wordt de oven al jarenlang gebruikt voor het stomen van rijst. Van oudsher was de kamado een aarden pot met een koepelvormig deksel. De kamado werd vroeger dus gemaakt van klei. Tegenwoordig niet meer. Vandaag de dag wordt een kamado gemaakt van duurzamere en sterkere materialen, zoals bijvoorbeeld sterke soorten keramiek. Een kamado is altijd voorzien van luchtinlaten, waardoor de temperatuur zeer nauwkeurig te regelen is. Dit is belangrijk voor de perfecte bereiding van delicate gerechten. Een kamado leent zich hierdoor uitstekend voor de bereiding van allerlei culinaire hoogstandjes. Wat u ook wilt bereiden, het kan met de kamado! 

Vaak kunt u de temperatuur in de kamado aflezen aan de thermometer die is bevestigd op het deksel van de kamado. Zo kunt u de temperatuur goed in de gaten houden en eventueel wijzigen met de luchtinlaten. Het koken met een kamado is niet moeilijk. Wilt u weten of het koken met een kamado iets voor u is? Geef u dan op voor één van onze workshops!

DE BIG GREEN EGG DEALER - WORKSHOPS 

Bij Het Luxe Buitenleven organiseren wij met regelmaat workshops. Tijdens een workshop ontdekt u wat er allemaal mogelijk is met een kamado en leert u de fijne kneepjes van het 'vak'. Wilt u weten wanneer er weer een workshop wordt gegeven? Hou dan de website in de gaten. Als Big Green Egg dealer stellen we u ook graag op de hoogte van interessante workshops die worden gegeven door één van onze partners. Data van de workshops kunt u vinden op onze website. Hier vindt u vaak ook data van andere interessante evenementen zoals bijvoorbeeld proeverijen. Hou onze website in de gaten en blijf op de hoogte van alle workshops en evenementen! Als u interesse heeft in een workshop maar er geen data op onze website staan dan kunt u ons altijd even bellen. We vertellen u dan graag wanneer u de volgende workshop kunt verwachten!

Een buitenkeuken van Big Green Egg dealer

Als u een Big Green Egg heeft aangeschaft bij Het Luxe Buitenleven als Big Green Egg dealer dan hopen wij dat u daar lang plezier van zult hebben en dat u optimaal gebruik zult kunnen maken van alle mogelijkheden die een kamado biedt. Wilt u een complete buitenkeuken aanschaffen? Ook dan helpen wij u bij Het Luxe Buitenleven graag. In ons assortiment vindt u de mooiste buitentafels die als werktafels fungeren voor uw Big Green Egg. De werktafels zijn speciaal gemaakt voor Big Green Egg en hebben net zo'n modern en tijdloos ontwerp als de Big Green Egg. Heeft u interesse in een werktafel? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje op onze website! We horen graag van u wat we bij Het Luxe Buitenleven voor u kunnen betekenen. Als Big Green Egg dealer geven we u graag antwoord op al uw vragen! Welke Big Green Egg heeft u straks bij u thuis staan? Kom langs en ontdek Big Green Egg.