Super Black Friday actie! We geven 15% korting op vrijwel het gehele assortiment*.
Looptijd van donderdag 19 november t/m maandag 30 november.

Hoe werkt het?

Op alle producten* krijgt u in deze periode 15% korting. De prijs met 15% korting wordt al getoond in onze webshop. U hoeft dus geen gebruik te maken van codes. Hierdoor heeft iedereen toegang tot de korting!

Actievoorwaarden

Actie geldig in onze webshops www.hetluxebuitenleven.nl en in de winkel de periode van 18 t/m 30 november.

De actie geldt alleen op voorradige producten. *Uitgesloten van de actie zijn: tafels, meubels, Masterbuilt, cadeaubonnen en boeken.

Er worden geen back orders aangenomen in de actieperiode. OP=OP

BBQ’s worden gratis geleverd. Afhalen is uiteraard ook mogelijk.

Actiepakketten zoals ‘kies uw gratis pakket’ komen te vervallen. Het Big Green Egg kerstpakket wordt wel mee geleverd.

Door de drukte tijdens de actieperiode kan het zijn dat de levertijd langer is dan u van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Mocht als gevolg van de drukte de voorraad in de webshop niet up to date zijn, doen wij ons uiterste best uw producten alsnog zo snel mogelijk te verzenden. Door drukte kan er ook vertraging oplopen bij DHL.

Corona maatregelen

Tijdens COVID-19 willen we iedereen zo veilig mogelijk laten winkelen.

Daarom duurt de Black Friday actieperiode dit jaar de hele week in plaats van een weekend.

Koop zoveel mogelijk via onze webshop. Als u advies nodig heeft kunt u contact met ons opnemen via de mail, chat of telefoon. Mochten wij door de drukte de telefoon niet opnemen kunt u het beste uw vraag via de mail stellen. Wij proberen u dezelfde dag nog te beantwoorden. Als u uw telefoonnummer vermeldt, kunnen wij u ook terugbellen.

Als u naar onze winkel komt vragen wij u een mondkapje te dragen en met maximaal 2 personen te komen. Er mogen een beperkt aantal mensen binnen.