Douglas Meubel Kamado Joe

1.441,00 incl. btw
1.296,90
Prijs per stuk
Standaard levertijd Wordt op maat gemaakt, levertijd hangt af van de drukte in de werkplaats. Neem contact met ons op voor de actuele status.
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Let op: De voorraad gaat over het meubel voor de Kamado Joe Classic 2.

Dit meubel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Het comfort voor de klant staat centraal en onze kwaliteitsnormen liggen hoog. Kortom, een werktafel zonder compromis!

Afmetingen: 149 x 86 x 90 cm [LxBxH]
(Kamado Joe Classic 2, formaat kan afwijken bij een ander model)

Douglas meubel

Het douglas hout voor dit meubel is afkomstig uit Noordwest-Europa en heeft van nature een hoge duurzaamheid en sterkte. Het is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en het wordt veel toegepast in buitenmeubels en voor schuttingen en vlonders. Douglas werkt minder en is net iets zachter dan eiken. Nadat het hout windgedroogd is, worden de balken fijn bezaagd en de planken geschaafd. Een meubel van douglas heeft fijne tot matig grove nerven en is geelachtig tot roodbruin van kleur. Onbehandeld krijgt een meubel van douglas op den duur een blauwgrijze tint. De harsdruppels die douglas kan geven zijn makkelijk weg te halen met thinner. Het werkblad van geschaafd dik hout (2,8 cm) geven de tafel een robuust uiterlijk.

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit van het douglas meubel voor de Kamado Joe direct ervaren. Elk meubel die wij maken is een uniek en duurzaam kunstwerk. Een sieraad in iedere tuin!


Natuursteen blad

Het 3 cm dikke werkblad is gemaakt van arduin, ofwel Belgisch hardsteen. 

Arduin is een natuurlijk en levend materiaal. De fossielen in het gesteente geven het werkblad een ongekende schoonheid. Arduin is goed bestand tegen vlekken en verontreiniging. Omdat Belgisch hardsteen voor meer dan 95% uit kalk bestaat, ontstaat een chemische reactie met zuren. De vlekken die daardoor ontstaan geven het werkblad na verloop van tijd de prachtige geleefde uitstraling die bij een dergelijk blad passen.


Overige informatie

De stevige gegalvaniseerde wielen van de werktafel hebben aluminium velgen, penlagers en een draagvermogen van 100 kg per wiel. Een deel van de wielen kan zwenken en is geremd zodat de solide werktafel eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin opgesteld kan worden.

De Kamado Joe wordt in het meubel op keramische voetjes geplaatst.

Hout is een natuurproduct en voor ons moet een buitenmeubel leven. Door weersinvloeden zullen haarscheurtjes ontstaan en zal het hout vergrijzen. Door het hout goed te behandelen en de werktafel af te dekken is dit echter te voorkomen.

Het douglas meubel is te bestellen mét of zonder de Kamado Joe. De prijs voor het getoonde meubel is exclusief Kamado Joe.

Wilt u liever een andere houtsoort, een ander werkblad of een meubel met een iets ander formaat, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

(Helaas zijn de zwarte Kamado Joe's niet meer leverbaar.)

Levering:
Het meubel kan in uw tuin geleverd worden als deze vrij toegankelijk is. Hetgeen inhoudt geen drempels, trapjes, grind, gras of grond en dat de doorgang breed genoeg is en een eventuele bocht genomen kan worden.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp

Hulp nodig?

Neem contact met ons op