Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Om te voldoen aan de cookie wetgeving, vragen we uw toestemming om de cookies te plaatsen. Meer informatie.
Rokerige smaken, stevige structuren, kruidige sauzen, de vega(n)-BBQ is hip!
Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een vegeatrische BBQ kan zijn. Ze gaan hierbij uit van verschillende bereidingswijzen van groente, zoals poffen, roosteren en grillen, wokken en langzaam garen. Met recepten voor een langzaam gegaarde bloemkool, gegrild fruit, vegan burgers en spicy wokrecepten.
Naast vegetarisch of zelfs vegan, zijn de meeste van hun recepten ook glutenvrij.
Levertijd | Voor 16:00 besteld, morgen in huis |
---|---|
EAN | 9789059569249 |
Voor pakketten maken we gebruik van DHL via QLS. In een mail ontvangt u hiervan een Track & Trace code. Het kan voorkomen dat deze pas in de avond bij u binnenkomt. Een pakketje met DHL kan ook op zaterdag bij u geleverd worden.
Bestel mee