The Bastard - Chicken Sitter

The Bastard - Chicken Sitter

Grill Pro Leren Handschoenen

Grill Pro Leren Handschoenen

Hete kolen - Het receptenboek

'Hete kolen' leerde ons koken met de kamado, en nu geeft 'Hete kolen - Het receptenboek' ons de beste recepten voor dit populaire kookapparaat. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas presenteren 50 originele en verrassende gerechten. Niet alleen vlees, maar ook groenten en zelfs zoete gerechten komen aan bod.

€ 22,00 € 20,18
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
390
Levertijd:
binnen 2 werkdagen

Nog meer recepten van dé kamado-experts!

'Hete kolen' leerde ons koken met de kamado, en nu geeft 'Hete kolen - Het receptenboek' ons de beste recepten voor dit populaire kookapparaat. Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas presenteren 50 originele en verrassende gerechten. Niet alleen vlees, maar ook groenten en zelfs zoete gerechten komen aan bod. Uiteraard met veel uitleg over technieken zodat, welke merk kamado je ook hebt, alles fantastisch zal smaken.

Dankzij de techniek van de kamado kunnen de gerechten het hele jaar door bereid worden, ongeacht het weer. Met 'Hete kolen - Het receptenboek' is er weer verse inspiratie voor het nieuwe buitenseizoen.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken. Hete kolen - het recepten boek is het derde kookboek van beide chefs.

Eigenschappen

Naam Hete kolen - Het receptenboek
Auteur Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Taal Nederlands
Type Hardcover
Pagina's 144
Jaar 2015
ISBN10 9059566661
ISBN13 9789059566668
Meer informatie
Levertijd binnen 2 werkdagen
Geschikt voor Algemeen
EAN 9789059566668
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hete kolen - Het receptenboek
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!