Easy EGGcess Deal

Easy EGGcess Deal


Easy EGGcess Deal – ontdek alle mogelijkheden

Big dreams about a Big Green Egg?

Staat de Big Green Egg torenhoog op je verlanglijst maar gaan andere aankopen nu even voor? Met de Easy EGGcess Deal kun je jouw droom nu al vervullen. 
Bepaal je zelf hoeveel je maandelijks wilt betalen om eigenaar te worden van een Big Green Egg. De Easy EGGcess Deal is vooral heel makkelijk en flexibel. Het bestaat uit een financiering en – als je wilt – een verzekering die aangeboden wordt door de partner van Big Green Egg, De Verzekeringsrealist en een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Op deze website vind je alle informatie over deze deal www.easyeggcessdeal.nl

Hoe werkt de Easy EGGcess Deal precies?

 1. Kies jouw Big Green Egg met bijbehorende accessoires uit samen met ons en wij maken een offerte op óf kies één van de pakketten uit en sluit direct hier online jouw deal!
 2. Bepaal welk gedeelte van het bedrag je direct wilt betalen en welk gedeelte je wilt financieren d.m.v. de Easy EGGcess Deal.
 3. Vul online (https://easyeggcessdeal.nl/easy-eggcess-deal-options) het aanvraagformulier in en je krijgt een overzicht met het te financieren bedrag.
 4. Na het versturen van het aanvraagformulier ontvang je een bevestiging in je mailbox met een overzicht van jouw financieringsaanvraag.
 5. Binnen 24 uur ontvang je een aanbod voor de Easy EGGcess Deal.
 6. Stuur de gevraagde gegevens op die je bij jouw aanbod hebt ontvangen, zodra deze stukken zijn goedgekeurd heb je een Easy EGGcess Deal!
 7. Wanneer de financiering is goedgekeurd door de financieringsmaatschappij ontvangen wij een bericht en nemen wij contact jou op om de levering in te plannen.
 8. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van je allereerste gerecht op jouw Big Green Egg.

Financiering

De Easy EGGcess Deal is een financieringsconstructie. Omdat Big Green Egg zelf geen leningen mogen verstrekken, hebben ze ervoor gekozen om samen te werken met DVR. DVR is een verzekeringsagent, of zoals ze zelf zeggen: Verzekeringsrealist. Ze staan voor gemak, optimale service en een persoonlijke aanpak. Eventuele schade of diefstal wordt snel beoordeeld en afgehandeld. Een goed geoliede machine dus die graag persoonlijk adviseert. Daar houden we van.

Meer informatie over hoe de financiering werkt vindt u hier.

VERZEKER JOUW BIG GREEN EGG

A Big Green Egg is for life

Big Green Egg is zo overtuigd van de kwaliteit van de Big Green Egg dat ze daar rustig de handen voor in het vuur durven te steken. Daarom krijg je ook een levenslange garantie op je EGG. Er zijn maar een paar uitzonderingen op. Als er bijkomende of onvoorziene schade ontstaat door je eigen toedoen. Bijvoorbeeld als je je Big Green Egg verkeerd gemonteerd hebt, laat vallen of niet onderhoudt zoals het hoort. Krassen, deuken, scherfjes, haar- of cosmetische scheurtjes in de buitenste glazuurlaag vallen ook niet onder de garantie (voor de werking van je EGG maken die overigens niet uit).
Loop je liever geen enkel risico met je prachtige Big Green Egg? Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom kun je je aanvullend verzekeren via onze verzekeringspartner De Verzekeringsrealist die een no nonsens polis hiervoor voor je kan afsluiten.

The best protected egg in the world!

We hopen het niet voor je, maar stel dat je Big Green Egg wordt gestolen of valt en beschadigd raakt. Het laatste wat je dan wilt, is door blijven betalen voor een Big Green Egg die je niet meer hebt of niet langer kunt gebruiken. Hier hebben we een goede en simpele oplossing voor: een verzekering. Daarmee ben je op alle fronten gedekt.

Wat dekt de aanvullende Easy EGGcess verzekering?

 • Onvoorziene breuk- of valschade aan je Big Green Egg door eigen toedoen
 • Breuk- of valschade aan de keramische accessoires
 • Brandschade
 • Diefstal (o.b.v. aangifte bij politie)

Heb je wel al een Big Green Egg maar nog geen aanvullende verzekering? Dan sluit je die gewoon alsnog af! Klik hier om de verzekering direct af te sluiten.

Wil je meer lezen over de voorwaarden van deze verzekering? Klik dan hier.