Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado Joe

Kamado Joe online kopen

Bent u op zoek naar een Kamado Joe? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven op het juiste adres. Wij zijn één van de unieke dealers die de Kamado Joe verkopen en dat doen wij vol passie. De Kamado Joe is meer dan een barbecue. Naast barbecuen kunt u op de Kamadoe Joe grillen, roken, stoven, bakken en braden. En dat is nog niet het enige! De Kamado Joe is ook geschikt voor het langzaam laten garen en op hoge temperaturen grillen van gerechten. U kunt zelfs uw pizza maken op de Kamado Joe!

De Kamado Joe​

De Kamado Joe is geschikt om groenten en vlees op verschillende manieren te bereiden. Dit is mogelijk door de verschillende roosters en platen. Deze roosters en platen zijn gehalveerd, zodat u vlees en groenten tegelijkertijd kunt bereiden. Daarnaast kunt u de roosters en platen in hoogte verstellen, afhankelijk van de manier waarop u uw vlees en groenten wilt bereiden! Vindt u het lastig om een voorstelling van de verschillende roosters en platen te maken? Kom dan langs in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over Kamado Joe en demonstreren u het verstellen van de roosters en platen.

​Werktafel bij uw Kamado Joe

De Kamado Joe is verkrijgbaar met onderstel en zijtafels. Wilt toch meer werkruimte? Koop dan een werktafel van Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven maakt werktafels voor de verschillende barbecues. Deze werktafels maken wij zelf in onze eigen werkplaats. De werktafels worden gemaakt van eiken, noten, vuren en wengé hout. In principe hebben wij een standaard ontwerp voor de werktafels, maar als u andere ideeën of wensen heeft, is dat altijd mogelijk. Wij bespreken graag met u uw wensen en bekijken of we dit voor u kunnen realiseren. Daarnaast kunt u kiezen voor een houten werkblad of voor een werkblad van RVS. Een RVS is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Ook geeft het uw werktafel een mooie uitstraling.

​Heeft u vragen over de werktafels van Het Luxe Buitenleven of wilt u meer weten over de barbecues in ons assortiment? Kom dan langs bij onze showroom in Dussen. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u graag advies. In onze showroom staan vele barbecues, werktafels en luxe tafels gepresenteerd in een landelijke of moderne stijl. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor accessoires voor zowel binnen als buiten. Onze showroom is geopend op woensdag tot en met zaterdag. Bent u niet in de gelegenheid om op deze dagen langs te komen? Een afspraak buiten de openingstijden is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

  
                       
                
                    Kamado Joe - Big Joe II - incl. onderstel en zijtafeltjes                    Kamado Joe - Big Joe II - incl. onderstel en zijtafeltjes                    

€ 2.245,00

                
                
                    Kamado Joe - Classic II                     Kamado Joe - Classic II                     

€ 1.374,00

                
                
                    Kamado Joe - Classic II - incl. onderstel en zijtafeltjes                    Kamado Joe - Classic II - incl. onderstel en zijtafeltjes                    

€ 1.495,00

                
                
                    Kamado Joe - Classic Joe                     Kamado Joe - Classic Joe                     

€ 1.195,00

                
                
                    Kamado Joe - Joe Junior                     Kamado Joe - Joe Junior                     

€ 505,00