Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado Joe

Kamado Joe bestellen via Het Luxe Buitenleven

Bent u op zoek naar een luxe barbecue, waarmee u de meest lekkere gerechten kunt maken voor uw gasten? Vindt u het heerlijk om buiten bezig te zijn met het voorbereiden van een heerlijke maaltijd? Dan raden we u een Kamado Joe aan. Dit is een luxe barbecue, waarmee u de beste recepten kunt maken. In de webshop van Het Luxe Buitenleven vindt u diverse modellen. Ze verschillen van kleur, grootte en prijs, zodat er altijd een geschikt exemplaar is voor iedereen. Naast het feit dat de Kamado Joe er mooi en luxe uit ziet, levert het ook een ware smaaksensatie op. Door de hoge temperaturen kunt u het vlees nog malser en sappiger maken. Nodig al uw vrienden en familie uit en geniet van een heerlijke zelfgemaakte maaltijd. 

Alle voordelen van de Kamado Joe

De diverse modellen van de Kamado Joe leveren u vele voordelen op in vergelijking met de standaard barbecue die u misschien wel gewend bent. Met de Kamado Joe kunt u het eten op diverse manieren bereiden. Naast de mogelijkheid om vlees te grillen, kunt u ook een vis roken, pizza bakken en nog veel meer. Zo kunt u allerlei nieuwe dingen uitproberen. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, zodat u nooit uitgekeken raakt op het buiten koken met deze Kamado Joe. Daarnaast heeft deze luxe barbecue ook als voordeel dat hij het gehele jaar gebruikt kan worden. Niet alleen tijdens de warme zomeravonden kunt u uw gasten voorzien van een mals biefstukje, maar ook tijdens het kerstdiner kunt u heerlijk aan de slag gaan met de Kamado Joe. Mocht u nog meer inspiratie willen om nieuwe gerechten te maken, kunt u ook het speciale kookboek aanschaffen. Hierin staan diverse lekkere gerechten die u allemaal kunt maken met behulp van een Kamado Joe. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan in onze webshop voor alle modellen van de Kamado Joe.  

​​Interesse in een Kamado Joe

Als u interesse heeft in een mooie en duurzame Kamado Joe, helpen we u graag verder. In onze webshop staan diverse modellen, zodat er altijd een geschikt exemplaar voor u tussen zit die bij uw interieur past. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om er een aantal accessoires bij te komen, zodat het koken nog gemakkelijker zal worden. Hiermee kunt u optimaal gebruik maken van uw nieuwe Kamado Joe. Daarnaast raden we consumenten ook aan om een workshop te volgen. Dit houdt in dat u tijdens een gezellig avondje uit leert om alle technieken onder de knie te krijgen. Na deze avond kunt u weer een hoop nieuwe dingen proberen met de Kamado Joe. Mocht u vervolgens nog vragen hebben, kunt u altijd contact met Het Luxe Buitenleven opnemen. We staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Dussen.  
                       
                
                    Kamado Joe - Big Joe II - incl. onderstel en zijtafeltjes                    Kamado Joe - Big Joe II - incl. onderstel en zijtafeltjes                    

€ 2.245,00

                
                
                    Kamado Joe - Classic II                     Kamado Joe - Classic II                     

€ 1.374,00

                
                
                    Kamado Joe - Classic II - incl. onderstel en zijtafeltjes                    Kamado Joe - Classic II - incl. onderstel en zijtafeltjes                    

€ 1.495,00

                
                
                    Kamado Joe - Classic Joe                     Kamado Joe - Classic Joe                     

€ 1.195,00

                
                
                    Kamado Joe - Joe Junior                     Kamado Joe - Joe Junior                     

€ 505,00