Kamado Joe kopen

KAMADO JOE ONLINE KOPEN

Bent u op zoek naar Kamado Joe? Wilt u een iets grotere barbecue waar u verschillende accessoires naast en onder kunt hangen? Dan is de Kamado Joe echt iets voor u. De populariteit van de Kamado Joe is in de afgelopen jaren flink gestegen. Het is een vernieuwde keramische barbecue waar de grill perfect ontwikkeld is om alles op te bereiden. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die de Kamado Joe grill u te bieden heeft. U zult kookprestaties neerzetten, waarvan u nooit gedacht heeft dat u ze in u had. De Kamado Joe heeft vele functies om het koken zo makkelijk mogelijk te maken. Iedereen kan bakken met de Kamado Joe! Wilt u weten hoe? Vraag vrijblijvend informatie aan bij Het Luxe Buitenleven!

Kamado Joe een complete BBQ?

De veelzijdigheid van de Kamado Joe maakt deze barbecue speciaal! Hij kan gebruikt worden als een grill, maar ook als een allround kooktoestel. De verschillende platen, maakt het koken buiten makkelijk. Is het warm weer en te warm om in de keuken eten te koken? Ga dan lekker naar buiten en maak uw eten klaar op de Kamado Joe. Bij aankoop van de Kamado Joe krijgt u alle basis accessoires gelijk mee, zodat u bij thuiskomst kan beginnen met eten klaarmaken. Bij aankoop krijgt u de complete set mee. De plate Setter, grill verhogende pizzasteen en aspook zitten erbij en hoeft u niet los aan te schaffen.

Kamado Joe – Divide en Conquer system

De Devide en Conquer system is een systeem waarbij de grill gehalveerd is. De onderdelen zijn in hoogte verstelbaar en daardoor kunt u meerdere onderdelen tegelijk bakken. Heeft het ene vlees meer warmte nodig dan het andere, dan kunt u de hoogte aanpassen, zodat het tegelijk klaar is. Het voordeel is dat u niet maar één bereidingswijze kunt doen, maar minimaal twee kunt inzetten. Zo bent u sneller klaar met koken en hoeven de gasten ook niet lang te wachten op hun eten. U kunt direct en indirecte bereidingen tegelijk uitvoeren. Voor een meester bakker is dit ideaal. Iedereen die met de Kamado Joe kan omgaan is een meester bakker. Wist u dat het ook niet moeilijk is om een meester bakker te worden? Wij bieden bij het aanschaffen van de Kamado Joe een workshop aan, waarbij wij u alles leren op het gebied van bakken en braden op de Kamado Joe. Wij zorgen ervoor dat u altijd flexibel met iedere kookmethode om kunt gaan op uw eigen barbecue.