Woensdag (28-03) van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Big Green Egg Large incl. onderstel en zijtafels

Big Green Egg Large incl. onderstel en zijtafels<span></span>

 

1.775,00

Levering binnen 2 werkdagen

Specificaties & opties

Specificaties & opties

Specificatie

Geschikt voor tot 12 personen
Diameter Ø 46 cm
Kookoppervlak 1688 cm2
Hoogte 84 cm
Gewicht 73 kg

Beschrijving

Bij deze Big Green Egg barbecue krijgt u een BBQ Pakket ter waarde van € 110 cadeau! Kijk voor de voorwaarden op de actiepagina.

Big Green Egg Large is het populairste model. Het bijbehorende rooster heeft een diameter van wel 46 cm. Hiermee kunnen diverse soorten voedsel tegelijk worden bereid, zoals gevogelte, kreeft en grotere stukken vlees.  Bovendien kunnen ovenschalen en pannen voor groente- en aardappelgerechten rechtstreeks op het rooster geplaatst worden. Zo kunt u in de Large complete maaltijden bereiden en variëren van kooktechniek of product.

Door middel van het dubbele veersysteem tussen de basis en de deksel is het comfort van openen en sluiten van de Large nóg groter. Van alle modellen van de Big Green Egg zijn voor de Large de meeste accessoires te verkrijgen. De verschillende soorten ‘verhogers’ en rekken stellen u in de gelegenheid om tot tien kilo vlees of vis tegelijk klaar te maken en met de speciaal ontwikkelde roestvrijstalen paellapan behoort ook het bereiden van paella in de Big Green Egg tot de mogelijkheden.

Net als alle andere modellen van de Big Green Egg is de Large het hele jaar door te gebruiken. U kunt er zelfs een buitenkeuken van maken omdat de Large zich zeer goed leent voor een werk- of barbecuetafel. Vanwege zijn gewicht (73 kilo) is de Big Green Egg Large voor inbouw in een echte buitenkeuken zelfs bij uitstek geschikt.

De Large is voorzien van een solide onderstel met geremde wielen. De Egg is zo makkelijk te verplaatsen. Daarnaast worden twee handige neerklapbare houten zijplankjes bijgeleverd. Op het onderstel kunt u ook de ‘Handler’ monteren voor een nog betere mobiliteit (optioneel).

Het Luxe Buitenleven tafels

Het Luxe Buitenleven maakt in haar eigen werkplaats handgemaakte werktafels (barbecuetafels) en buitenkeukens van eiken, noten, vuren of Wengé of op eigen wens en/of ontwerp een tafel en buitenkeuken. Bijna alles is mogelijk. Heeft u onze buitenkeukens al bekeken?

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Big Green Egg eigenschappen

  • RVS luchtschuif en grillrooster
  • Weerbestendige en instelbare thermometer in deksel
  • Gietijzeren multifunctionele Margrietschijf
  • Dubbele glazuurlaag op de keramieken behuizing voor een optimale bescherming tegen weer en wind
  • Dubbel scharniersysteem aan de deksel
  • Vuurvast vilt
  • Vorstbestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Buitenzijde barbecue blijft relatief koel


Bekijk de accessoires voor dit product

Gerelateerde producten