Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Onze luxe buitenkeukens


In onze buitenkeukens is de passie voor hout, voorliefde voor goed eten en het genieten van het buitenleven tastbaar. Ze zijn gemaakt van het beste hout en met groot vakmanschap afgewerkt in onze eigen werkplaats. Ze vormen een sieraad in de tuin, met vaak de ‘Big Green Egg’ in het centrum.

Deze buitenkeuken is gemaakt van Eikenhout, maar andere houtsoorten zijn uiteraard ook mogelijk. Elk houtsoort heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. De noesten en het droogproces van het hout bepalen mijn keuze voor hout.

Heeft u vragen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het verhaal achter de luxe buitenkeukens

De luxe buitenmeubels zijn het verbindend element van de belevenis

Erik: “Hout leeft. Elk soort heeft zijn eigen karakter. Het is dankbaar materiaal om te bewerken. Alle liefde die je erin stopt komt er als liefde weer uit. Bij voorkeur werk ik met noten, wengé of eiken, de houtsoorten in de hogere segmenten en met een chique uitstraling. Maar ook beuken en vuren heb ik met regelmaat in mijn werkplaats. Het is net wat mensen willen en elk wat wils.

Soms begint een contact met slechts de maatvoering en een sfeer die iemand schetst. Dat probeer ik dan te vertalen in een meubel. Waarbij het comfort voor de klant centraal staat en getoetst aan onze hoge kwaliteitsnormen en respect voor de natuur. Elke fase in de bouw van uw meubel wordt gecommuniceerd en alles is maatwerk. Tot op de millimeter.”

Oog voor kwaliteit en duurzaamheid

''De materialen voor de meubels van ‘Het Luxe Buitenleven’ worden door mij persoonlijk ingekocht. De noesten en het droogproces van het hout bepalen mijn keuze voor hout. Je wilt scheuren en andere beschadigingen voorkomen. Mensen moeten heel lang plezier kunnen hebben van hun buitenmeubel. Maar mocht er toch iets misgaan, ook als dat door eigen toedoen is, dan wordt het zo snel mogelijk opgelost. Dat geldt ook voor het natuursteen dat, in verband met de uitstraling, in sommige buitenmeubels verwerkt wordt.

De duurzaamheid laat zich goed zien in mijn eigen BBQ-werktafel die ik al zeven jaar, niet behandeld en afgedekt in zomer en winter, in mijn eigen tuin heb staan. Los van de vergrijzing en de haarscheurtjes, als onvermijdelijk gevolg van de invloed van de elementen, oogt het meubel als nieuw. Voor mij moet een buitenmeubel leven. Maar met een RVS blad of door het hout te beitsen kun je zelfs gebruiksvlekken voorkomen.”

Informatie

Idee en uitvoering

Soms begint een contact met slechts de maatvoering, een sfeer die iemand schetst of een eigen ontwerp.

Big Green Egg

U kunt elk gewenst model Big Green Egg kiezen.

Werkblad

Deze klant wilde een ruim werkblad voor zijn Eggs en voldoende ruimte om de meest uitdagende gerechten te bereiden.

Opbergruimte

De opbergruimte biedt voldoende mogelijkheden om de meest uiteenlopende accessoires en/of producten op te bergen.

Op Maat Gemaakt

Op maat gemaakte luxe buitenkeuken met opbergruimte
Op maat gemaakte luxe buitenkeuken met RVS frame

Een werktafel (barbequetafel) voor de BGE van het Luxe Buitenleven is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in haar eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Waarbij het comfort voor de klant centraal staat en gemaakt volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Kortom een werktafel zonder compromis!

Soms begint een contact met slechts de maatvoering en een sfeer die iemand schetst. Dat probeer ik dan te vertalen in een meubel. Bij het ontwerp staat de toepassing van de werktafel en het comfort voor de klant centraal. De tafel wordt gemaakt en getoetst aan onze hoge kwaliteitsnormen en respect voor de natuur.

Indien u de werktafel niet behandeld en afdekt zal een tafel vergrijzen en haarscheurtjes ontstaan als onvermijdelijk gevolg van de weersinvloeden. Voor mij moet een buitenmeubel leven. Maar met een RVS blad of door het hout te beitsen kun je zelfs gebruiksvlekken en de gevolgen van weersinvloeden voorkomen. Heeft u onze buitenkeukens al bekeken?

 

Meer weten?

Bij zo’n Big Green Egg hoort toch gewoon een luxe meubel? Ik vind het geweldig om die te kunnen maken! De synergie van buitenleven, hout en goed eten. Wat wil ik nog meer. Wat wilt u nog meer?

Neem vrijblijvend contact op