Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

OFYR

OFYR online kopen

​Op zoek naar OFYR? Wilt u graag iets nieuws proberen op het gebied van koken en grillen? Dan is de OFYR echt wat voor u! Het heeft een uniek design en neemt weinig plek in beslag. Ideaal als u niet zo'n grote tuin heeft. De OFYR is een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die tevens fungeert als kookoppervlak. Op de rand legt u uw groenten, vlees of vis. Vanuit het midden van de schaal straalt de warmte in een vloeiend verloop uit, waardoor één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Het maakt dus niet uit of u eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, op de OFYR is het allemaal mogelijk.

De OFYR bij Het Luxe Buitenleven

U kunt de OFYR aanschaffen bij Het Luxe Buitenleven. Wij zijn er heel enthousiast over en we zijn dan ook heel blij dat wij hem aan ons assortiment hebben mogen toevoegen. De OFYR is beschikbaar in meerdere kleuren en uitvoeringen, zo kunt u kiezen welke het beste bij uw tuin past. De OFYR is niet alleen dé nieuwe manier van outdoor koken en grillen, het geeft ook sfeer en in een straal van twee meter warmte af. Daardoor kan er ook in de winter buiten gekookt en gegrild worden. Gezellig met uw vrienden onder het genot van een drankje rond de OFYR, dit roept kampvuur gevoelens op!

Naast een OFYR met vuurschaal is er ook de OFYR Butcher Block. Dit Butcher Block is stijlvol en bevat een handig werkblad.Voordat u gaat koken of grillen, kunt u uw eten bereiden op het werkblad. Er is ook een Butcher Block beschikbaar met een opslag voor de houtblokken. Zo heeft u altijd een uw houtblokken bij de hand!

De showroom van Het Luxe Buitenleven

​Wilt u de OFYR Classic of het Butcher Block met eigen ogen bewonderen? Kom dan naar onze showroom in Dussen. Hier staan al onze mooie modellen gepresenteerd. Hierbij moet u ook denken aan de Big Green Egg barbecue en de Kamado Joe. Wij geven u graag advies over de barbecues in ons assortiment. Daarnaast hebben wij ook zelf, op maat gemaakte werktafels en luxe tafels voor in uw tuin. De werktafels worden speciaal voor de barbecue gemaakt in onze eigen werkplaats. De barbecue past precies in de werktafel en uw heeft genoeg werkblad om voorbereidingen te treffen. Tevens hebben wij allerhande accessoires voor uw barbecue, maar ook voor uw huis of tuin in ons assortiment. Overzicht

OFYR - Classic 100-100 OFYR - Classic 100-100

€ 1.895,00

OFYR - Island 100-100 OFYR - Island 100-100

€ 2.695,00

OFYR - Island 85-100 OFYR - Island 85-100

€ 2.595,00

OFYR classic 85-100 OFYR classic 85-100

€ 1.795,00