OFYR online kopen

OFYR online kopen

Op zoek naar een officiele OFYR dealer? Houdt u ervan om buten te koken? Om gezellig met vrienden in de tuin te barbecueën? En houdt u van bijzonder design? Dan is een OFYR iets voor u. Een OFYR is een bijzonder soort barbecue die ook als hij niet wordt gebruikt zeker niet misstaat in uw tuin. Door het bijzondere ontwerp is de OFYR een echte blikvanger. Daarnaast kunt u natuurlijk ook heerlijke gerechten op de OFYR bereiden. Een OFYR kunt u aanschaffen bij Het Luxe Buitenleven, hét adres voor koken in de buitenlucht!

Waarom kiezen voor een OFYR?

Een OFYR heeft een bijzondere, stijlvolle vorm. De kegelvormige vuurschaal staat op een mooie sokkel. Het is echt een kunstwerk! Maar wel een kunstwerk waarmee u buiten kunt koken. Op de vuurschaal zit een brede, platte rand. Dit is een zeer efficiënt kookoppervlak met verschillende kooktemperaturen. De kegelvorm van de vuurschaal zorgt voor verschillende warmtezones. Met de OFYR opent zich een wereld vol culinaire mogelijkheden! Oneindig veel variaties zijn mogelijk met de OFYR. 

Een OFYR kopen bij Het Luxe Buitenleven 

Bij Het Luxe Buitenleven vindt u een groot aanbod aan barbecues. U bent van harte welkom in de showroom van Het Luxe Buitenleven in Dussen maar u kunt de verschillende producten uit ons aanbod ook op onze website vinden. We zijn bij Het Luxe Buitenleven erkend en officieel dealer van alle merken barbecues die wij verkopen. We bieden u de laagste prijs garantie voor alle producten uit ons aanbod. 

Naast barbecues vindt u bij Het Luxe Buitenleven ook prachtige werktafels. Deze tafels geven u volop ruimte om buiten de heerlijkste gerechten te bereiden. Omdat wij deze tafels zelf maken is er veel mogelijk. We geven u graag meer informatie over de unieke werktafels van Het Luxe Buitenleven! Er is ook een speciaal werkblad beschikbaar voor de OFYR. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een OFYR? Bij Het Luxe Buitenleven vertellen we u graag meer. Ook op onze website kunt u meer informatie vinden over het koken met deze bijzondere barbecue. Een OFYR is dankzij zijn bijzondere vormgeving echt een aanwinst voor uw tuin. Er zijn verschillende uitvoeringen van deze bijzondere barbecue leverbaar. Deze verschillende modellen kunt u bewonderen in onze showroom in Dussen. U bent er van harte welkom! We geven u bij Het Luxe Buitenleven graag advies over de aanschaf van een barbecue. Dankzij het grote aanbod barbecues dat in de showroom staat opgesteld kunt u makkelijk de verschillende merken en modellen met elkaar vergelijken. We helpen u graag de barbecue te vinden die bij u past!