OFYR online kopen

OFYR online kopen

Bent u op zoek naar een OFYR barbecue? Bent u op zoek naar een blikvanger in uw tuin met niet alleen prachtige uitstraling maar waar u ook een heerlijk stukje vlees op kunt braden? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij de grote collectie OFYR  barbecues van Het Luxe Buitenleven. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende OFYR barbecues met de daarbij behorende accessoires. Met een OFYR barbecue heeft u een ware eye catcher in uw tuin die u heerlijke zomeravonden zal bezorgen. Bent u benieuwd of een OFYR barbecue bij uw kookkunsten past? Onze medewerkers geven u daar graag antwoord op. Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Dussen!

 1. Big Green Egg Large tafel Corten staal
  Big Green Egg Large tafel Black
  Rating:
  0%
  € 2.995,00
 2. Kamado Joe Classic tafel Corten staal
  Kamado Joe Classic tafel Black
  Rating:
  0%
  € 2.995,00
 3. OFYR CLASSIC STORAGE CORTEN 100 PRO
  OFYR CLASSIC STORAGE BLACK 100 PRO
  Rating:
  0%
  € 2.545,01
 4. OFYR CLASSIC STORAGE CORTEN 100 PRO
  OFYR CLASSIC STORAGE CORTEN 100 PRO
  Rating:
  0%
  € 2.445,00
 5. OFYR CLASSIC STORAGE BLACK 85
  OFYR CLASSIC STORAGE BLACK 100
  Rating:
  0%
  € 2.195,00
 6. OFYR CLASSIC STORAGE BLACK 85
  OFYR CLASSIC STORAGE BLACK 85
  Rating:
  0%
  € 1.995,00
 7. OFYR Fire Guard Ring 100-100
  OFYR Fire Guard Ring 85-100
  Rating:
  0%
  € 369,00
 8. OFYR Fire Guard Ring 100-100
  OFYR Fire Guard Ring 100-100
  Rating:
  0%
  € 379,00

10 producten(en)

Voordelen van een OFYR

Een OFYR barbecue is een prachtige barbecue met een vuurschaal. U krijgt het gevoel of u met vrienden rond een kampvuur zit om samen een gezellige avond te hebben. Daarnaast is de OFYR een echte barbecue waar ook in de winter op gekookt kan worden. Een OFYR barbecue is een prachtige barbecue die voorzien is van een stijlvolle omlijsting. De kegelvormige vuurschaal is geplaatst op een mooie sokkel. Omdat de vuurschaal is gemaakt met een brede en platte rand is dit een ideale manier om uw gerechten op te bereiden. Door middel van de kegelvormige vuurschaal kunt u uw gerechten op verschillende warmtezones bereiden. De OFYR barbecue is een blikvanger, een vuurhaard én een barbecue ineen! U kunt urenlang genieten van deze prachtige creatie. Een barbecue met een OFYR is nooit meer hetzelfde!

Het Luxe Buitenleven, uw OFYR dealer!

Het Luxe Buitenleven is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij bieden u onze jarenlange ervaring aan op het gebied van Kamado barbecues. Wij beschikken over een ruim opgezette showroom waar menig barbecue liefhebber zijn hart al heeft op kunnen halen. Onze medewerkers staan voor u klaar en vertellen u graag meer over onze prachtige Kamado barbecues en de daarbij behorende producten en accessoires. Het Luxe Buitenleven is een erkend dealer van de Kamado barbecues. Wij verkopen niet alleen unieke Kamado barbecues maar u bent bij ons ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar werktafels. Een OFYR barbecue is een aanwinst voor uw tuin!