Primo Grill

PRIMO GRILL KOPEN

Bent u op zoek naar een Primo grill? Een Primo grill is dé BBQ voor u als u houdt van buiten koken, van koken op vuur en van het bereiden van culinaire hoogstandjes. Een grill van Primo biedt u volop mogelijkheden! Als u een Primo grill wilt aanschaffen dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het goede adres. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan barbecues, waaronder de modellen van Primo. Kom bij ons langs of bezoek onze webshop en ontdek de barbecues van Primo!

Waarom kiezen voor een Primo grill?

Wat een Primo grill uniek maakt, is dat het de enige keramische BBQ is die volledig in Amerika wordt geproduceerd. Bij de productie van een Primo grill worden materialen uit Amerika gebruikt. Een ander bijzonder, uniek element van een Primo grill is de ovalen vorm. Deze ovalen vorm, die is gepatenteerd, zorgt voor meer rendement ten opzichte van andere keramische barbecues. Het zorgt ervoor dat u flexibel kunt koken met uw Primo grill! Een grill van Primo is een bijzondere BBQ waar u veel plezier van zult hebben. We laten u in onze showroom in Dussen graag de verschillende modellen zien. Ook op onze website kunt u meer informatie vinden over de barbecues van Primo. 

Een Primo grill van Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven is hét adres als u op zoek bent naar een een kamado barbecue. In de ruime showroom kunt u het buitenleven ervaren. U kunt er volop inspiratie opdoen voor uw eigen buitenkeuken, of u nu houdt van een moderne stijl of misschien juist van een klassieke stijl. Bij Het Luxe Buitenleven kunt u niet alleen terecht voor barbecues van verschillende kwaliteitsmerken maar ook voor de mooiste werktafels voor uw barbecue. Deze tafels maken wij zelf. Hierdoor kunnen we u maatwerk én kwaliteit bieden. In de showroom zijn barbecues van verschillende merken te vinden, waardoor de verschillende modellen en merken makkelijk met elkaar vergeleken kunnen worden. Op die manier kunt u een barbecue kiezen die bij u past! We geven u graag advies over de aanschaf van een kamado barbecue. Wij zijn officieel en erkend dealer van de merken die wij verkopen. We bieden u de laagste prijs garantie, die geldig is voor ons gehele aanbod!

Wilt u meer weten over een Primo grill? Of heeft u misschien een vraag over het koken met een kamado barbecue? Neem dan contact met ons op, of kom bij ons langs!