Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Primo grill

Primo grill kopen

Op zoek naar een Primo grill? ​Wilt u graag genieten van lange zomeravonden met uw familie of vrienden? Wat is lekkerder om dat te doen onder het genot van een lekker, mals stukje vlees en gebakken groenten? Denkt u nu, hoe ga ik dat dan doen? Dan moet u bij Het Luxe Buitenleven langsgaan. Wij hebben de Primo grill in ons assortiment. De ​Primo grill ​is uitermate geschikt voor het bereiden van grote hoeveelheden. Handig als u een grote familie of vriendengroep heeft. Op de Primo grill kunt u niet alleen grillen, maar ook bakken, roosteren en roken. Het kookoppervlak kan zelfs vergroot worden met een verhoogd rooster. Het maakt dus niet uit hoeveel mensen u heeft uitgenodigd, met de ​Primo grill heeft u altijd genoeg ruimte om iedereen van een stukje vlees te voorzien. Ook heeft de Primo grill een regelbare gietijzeren rookuitlaat, een makkelijk af te lezen thermometer, omkeerbare roosters en een roestvrij stalen luchtinlaat onderaan. Heeft u nog meer redenen nodig waarom u de Primo grill moet aanschaffen?

De Primo grill koopt u bij Het Luxe Buitenleven

​De Primo grill kunt u kopen bij Het Luxe Buitenleven. Het Luxe Buitenleven is één van de unieke dealers die de Primo grill verkoopt. In onze showroom kunt u de Primo grill of één van onze andere barbecues met eigen ogen bewonderen. In onze showroom ervaart u verschillende stijlen van het buitenleven, van modern tot landelijk. Wij geven u graag advies over onze barbecues. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor handige accessoires, luxe tafels en barbecuetafels.
​In onze eigen werkplaats maken wij zelf barbecuetafels. Deze tafels zijn speciaal op maat voor de barbecue gemaakt. De barbecuetafels worden gemaakt van eiken, noten, vuren en Wengé hout. Daarnaast kunt u kiezen voor een houten werkblad of voor een werkblad van RVS. Heeft u zelf een ontwerp voor een barbecuetafel of wensen ten aanzien van de barbecuetafel van Het Luxe Buitenleven? Dat is geen probleem. Doordat wij de barbecuetafels zelf maken, zijn aanpassingen altijd mogelijk.

Accessoires van de Primo grill

​Zoals eerder gezegd, is het mogelijk om een extra rooster aan te schaffen voor uw Primo gril. Dit is een verhoogd rooster, waardoor het kookoppervlak wordt vergroot. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere accessoires voor de Primo grill. Zo hebben wij een gietijzeren verdeelplaat, keramische warmtedetectoren en de Kick Ash Basket, die het as van uw kolen opvangt, in ons assortiment. Deze accessoires zijn allemaal eenvoudig te bestellen in onze webshop, maar u kunt voor de accessoires natuurlijk ook in onze winkel in Dussen terecht.

Overzicht