Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Primo grill

Primo Grill kopen

Op zoek naar een Primo Grill? Houdt u ervan om in de zomer culinaire hoogstandjes te bereiden in de tuin? Dan is de ​Primo grill wat voor u. ​De ​Primo grill is speciaal ontworpen voor mensen die buiten koken en bakken een unieke ervaring vinden. Met de Primo grill bakt en braadt u op houtvuur. De Primo grill is de enige ceramische barbecue volledig in Amerika geproduceerd. Primo gebruik materialen uit Amerika. Het bakken van het ceramische materiaal en de volledige montage en assemblage gebeurt in de fabriek in Tucker Georgia. ​De ovalen vorm van de Primo grill biedt u flexibiliteit bij het koken en geeft u meer rendement dan welke andere ceramische barbecue. Er zijn twee verschillende kookzones, één op iedere helft van het bakrooster. Beide zones kunnen gelijktijdig gebruikt worden. Grill bijvoorbeeld uw steaks op de directe bakhelft en gaar uw groenten op de andere indirecte helft.

​Koop Primo grill bij Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven verkoopt alles wat met het buitenleven te maken heeft. ​Wij hebben een ruime showroom waar wij verschillende sferen van buitenleven presenteren: van landelijk to modern. U kunt genieten van onze buitenkeukens, werktafels en luxe buitentafels en de kwaliteit ervan zien en voelen. Daarnaast verkopen wij leuke accessoires voor zowel binnen als buiten. Ook voor de ​Primo grill bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Primo grill en meer...

Bij Het Luxe Buitenleven kunt u niet alleen terecht voor een Primo grill. Wij hebben ook andere barbecues in ons assortiment, zoals de Big Green Egg en de Kamado Joe. Tevens kunt u voor de Big Green Egg en de Kamado Joe een barbecue werktafel laten maken. Wij maken deze werktafels met de hand op maat in onze werkplaats. U heeft de keuze uit eiken, noten, vuren of Wengé. Tevens kunt u uw eigen wensen en ontwerpen aandragen. Bij ons is alles mogelijk. De Kamado barbecue kan in de werktafel geplaatst worden op een vier poot standaard, maar ook op een natuurstenen tegel. Dit geeft het geheel een chique uitstraling. De natuurstenen tegel wordt aan de hand van het model van uw Kamado speciaal voor u op maat gemaakt.

​Vragen over Primo grill? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of opmerkingen over de Primo grill of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. ​Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom. Wij zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend.

Overzicht