kamado joe classic hoes

Kamado Joe - Classic - Hoes

Kick Ash Basket voor Kamado Joe Classic

Kick Ash Basket - KJ Classic

SloRoller Classic

De SlōRoller zorgt voor een nieuwe luchtstroom die tot 80% minder hitteplekken oplevert. Zo’n gelijkmatige temperatuurverdeling is uniek in de wereld van het kamado-grillen.

€ 179,00
Voorraadstatus
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden ?
SKU
62145
Levertijd:
Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

De unieke, revolutionaire SlōRoller is gebaseerd op gepatenteerde technologie ontwikkeld door Harvard University. Een Kamado Joe wordt hiermee een optimale rookoven. De SlōRoller verspreidt rook en hitte in circulerende golven. Het voedsel wordt omgeven door wolken heerlijke rook en gaart bij gelijkmatige hitte. Dit geeft een rijkere smaak en aanzienlijk minder hitteplekken.

De gepatenteerde vorm van de SlōRoller creëert een drukverschil in de grill. De wervelende lucht stroomt naar een lagedrukgebied rond de grillplaat. Door deze nieuwe luchtstroom blijft de rook langer om het voedsel hangen, zodat het een optimale rooksmaak krijgt.

De SlōRoller zorgt voor een nieuwe luchtstroom die tot 80% minder hitteplekken oplevert. Zo’n gelijkmatige temperatuurverdeling is uniek in de wereld van het kamado-grillen.

Ontworpen om langzaam te koken bij een temperatuurbereik van 150-500˚F
Past op Kamado Joe Classic I en II 

Eigenschappen
LevertijdVoor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
MerkKamado Joe
Geschikt voorClassic KJ
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SloRoller Classic

Voor pakketten maken we gebruik van DHL via QLS. In een mail ontvangt u hiervan een Track & Trace code. Het kan voorkomen dat deze pas in de avond bij u binnenkomt. Een pakketje met DHL kan ook op zaterdag bij u geleverd worden.

Bestel mee