Patisserie Hidde de Brabander - Boek

Patisserie Hidde de Brabander - Boek

 Pizza & Flammkuchen

Pizza & Flammkuchen

Smart BBQ

In SMART BBQ neemt Julius Jaspers je mee naar de wortels van het koken

€ 28,27
Voorraadstatus
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
SKU
389

In SMART BBQ neemt Julius Jaspers je mee naar de wortels van het koken. Vuurtje stoken, rooster erboven en vlees, vis, groente garen. Terug naar de basis, noem het 'oerkoken'.

'Mijn eerste barbecue was door mijn vader zelf gemetseld. Laarzenrooster erop en grillen maar. In mijn eigen gezin deed twintig jaar geleden de gasbarbecue zijn intrede; ideaal met jonge kinderen. Maar sinds een paar jaar ben ik terug bij houtskool en verslingerd geraakt aan mijn Big Green Eggs. De grote staat buiten in de hut, de kleine zwerft tussen keuken, tuin en vakantiehuis.

Voor dit boek heb ik gebruikgemaakt van elf verschillende barbecues. Kolen, hout en gas, met deksel zodat je een ovenfunctie kunt creëren, en gewoon open. Boven elk recept staan handige iconen, zodat in een oogopslag duidelijk is welke barbecue, bereidingswijze en -tijd nodig zijn. Het draait bij barbecueën natuurlijk niet alleen om vlees; vis en groente krijgen daarom net zoveel aandacht, en achterin staan diverse rubs, marinades en sauzen.

"Is dit boek nog wel smart?" vraagt mijn vrouw Isabel als we het over de titel hebben. Wis en waarachtig, want alles hangt af van een goede voorbereiding. Het deel á la minute duurt misschien wat langer, maar is vaak supergezellig.'

Julius Jaspers

Eigenschappen

Naam Smart BBQ
Auteur Julius Jaspers
Taal Nederlands
Type Hardcover
Pagina's 256
Jaar 2015
ISBN10 9048817315
ISBN13 9789048817313
Eigenschappen
LevertijdVoor 16:00 besteld, morgen in huis
Geschikt voorAlgemeen
EAN9300690284
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Smart BBQ

Bestel mee