SOLIS Vac Prestige - Type 575

SOLIS Vac Prestige - Type 575

The Bastard - Turkey Baster

The Bastard - Turkey Baster

SOLIS Vac Premium - Type 574

De SOLIS Vac Premium is een volautomatische vacuümmachine met handige Pulse Vacuum functie voor handmatige fijninstelling van het vacuüm. 

€ 129,91 € 107,36
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
767
Levertijd:
binnen 2 werkdagen

Dit automatische vacuümsystemen voor droge en vochtige levensmiddelen heeft een geniale pulse vacuum functie, uitneembaar lekbakje en afdekking van edelstaal.

De SOLIS Vac Premium is een volautomatische vacuümmachine met handige Pulse Vacuum functie voor handmatige fijninstelling van het vacuüm. Er zijn twee vacumeersnelheden: een voor normaal vacumeren en een om te gebruiken bij drukgevoelige levensmiddelen. Bovendien kunnen zowel droge als ook vloeibare of vochtige levensmiddelen worden gevacumeerd. De voortgang is eenvoudig te volgen via de Led-voortgangsindicator.

De SOLIS Vac Premium heef een sterke afzuigpomp en bereikt een vacuüm tot -0,8 bar. De afzuigcapaciteit is ongeveer 9 liter per minuut. Het apparaat maakt een extra dikke sealnaad van 2,5 mm en is gemakkelijk te reinigen. Het bedieningspaneel met gebruiksvriendelijke tiptoetsen maakt gebruik simpel.

De SOLIS Vac Premium beschikt bovendien over een vacuümslang en een slangaansluiting voor het vacumeren van voorraaddozen. Ook heeft het apparaat een uitneembaar lekbakje, handige antislipvoetjes en een voor vingerafdrukken ongevoelige afdekking van edelstaal.

De SOLIS Vac Premium wordt geleverd met 2 x 5 zakken (20 x 30 cm en 30 x 40 cm) en de vacuümslang, zodat u direct kunt beginnen.

Meer informatie
Levertijd binnen 2 werkdagen
Geschikt voor Algemeen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SOLIS Vac Premium - Type 574
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!