KAB divider voor XL en Big Joe

KAB divider voor XL en Big Joe

SOLIS Vac Premium - Type 574

SOLIS Vac Premium - Type 574

SOLIS Vac Prestige - Type 575

e SOLIS Vac Prestige is een volautomatische vacuümmachine met handige Pulse Vacuum functie voor handmatige fijn instelling van het vacuüm.

€ 199,90
Voorraadstatus
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
SKU
766

Dit automatische vacuümsystemen heeft een rollenvak, foliesnijder, Pulse Vacuum functie, uitneembaar lekbakje en gebruiksvriendelijke tiptoetsen.

De SOLIS Vac Prestige is een volautomatische vacuümmachine met handige Pulse Vacuum functie voor handmatige fijn instelling van het vacuüm. Er zijn twee vacumeersnelheden: een voor normaal vacumeren en een om te gebruiken bij drukgevoelige levensmiddelen. Bovendien kunnen zowel droge als ook vloeibare of vochtige levensmiddelen worden gevacumeerd. Er is een instant seal functie en ook een speciale marineerfunctie. De voortgang is eenvoudig te volgen via de Led-voortgangsindicator.

De SOLIS Vac Prestige heef een supersterke afzuigpomp en bereikt een vacuüm tot -0,8 bar. De afzuigcapaciteit is ongeveer 12 liter per minuut. Het apparaat maakt een extra dikke sealnaad van 2,5 mm en is gemakkelijk te reinigen. Het bedieningspaneel met gebruiksvriendelijke tiptoetsen maakt gebruik simpel.

De SOLIS Vac Prestige beschikt ook over een vacuümslang en een slangaansluiting voor het vacumeren van voorraaddozen. Bovendien is er een handig opbergvak voor de folierol en de vacuümslang. Ook heeft het apparaat een uitneembaar lekbakje en handige antislipvoetjes.

De SOLIS Vac Prestige wordt geleverd met 2 rollen folie (20 x 300 cm en 30 x 300 cm), 2 x 5 zakken (20 x 30 cm en 30 x 40 cm) en de vacuümslang, zodat u direct kunt beginnen.

Eigenschappen
LevertijdVoor 16:00 besteld, morgen in huis
Geschikt voorAlgemeen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SOLIS Vac Prestige - Type 575

Bestel mee

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!