Sunwood kopen

HEERLIJK BUITEN ZITTEN MET SUNWOOD

Zit u tijdens zomeravonden ook graag buiten in uw tuin? Dan is de Sunwood Marino misschien wel iets voor u. Met deze mobiele buitenhaard kunt u nog langer buiten zitten en en genieten van uw tuin. Wanneer de temperatuur buiten daalt en het eigenlijk net te koud wordt om nog langer buiten te kunnen zitten steekt u gewoon de Sunwood buitenhaard aan. Dankzij de aangename warmte die de Sunwood verspreidt kunt u vervolgens heerlijk buiten blijven zitten zonder dat u het koud krijgt. De Sunwood Marino is een sfeervolle toevoeging aan uw terras of aan uw tuin.

HOE WERKT DE SUNWOOD MARINO?

U kunt de mobiele buitenhaard heel eenvoudig ontsteken. De Sunwood Marino werkt op gas. Met de piëzo ontsteking kunt u de mobiele buitenhaard aanzetten. Door middel van een regelknop kunt u de Sunwood instellen. Als de Sunwood aan staat kunt u de vlammen vanaf alle vier de zijden zien. Dit maakt dit ontwerp uniek. Het ontwerp van de Sunwood Marino is modern en tijdloos. U raakt niet snel uitgekeken op deze buitenhaard. De mobiele buitenhaard is voorzien van een set zwenkwielen, waardoor u de buitenhaard eenvoudig kunt verplaatsen. Zo kunt u de buitenhaard eventueel opbergen. Het opbergen van de buitenhaard is niet noodzakelijk omdat de buitenhaard het hele jaar buiten kan blijven staan. Een waterdichte beschermhoes wordt namelijk standaard meegeleverd. 

HORECA

Bent u op zoek naar een mobiele buitenhaard voor op uw terras? Dan is de Sunwood Marino wat u zoekt! Deze mobiele buitenhaard is van hoogstaande kwaliteit. Zo kunt u met deze mobiele buitenhaard uw terras nog gezelliger en aantrekkelijker maken en kunt u ervoor zorgen dat u uw terras ook tijdens koelere avonden vol kunt krijgen. Omdat het vuur van alle kanten zichtbaar is, is deze mobiele buitenhaard een echte eyecatcher voor op uw terras! De Sunwood is een zeer veilige buitenhaard en is één van de veiligste producten in zijn klasse. Zo is de buitenhaard voorzien van veiligheidsglas, waardoor het glas van de buitenhaard niet snel zal breken. Zeker wanneer u de buitenhaard op uw terras heeft staan is dit wel zo'n prettig idee. Ook wanneer u als particulier de Sunwood aanschaft voor uw tuin of terras hoeft u niet bang te zijn voor kwetsbaar glas dat gemakkelijk breekt. 

Bent u enthousiast geworden over deze mobiele buitenhaard? We nodigen u van harte uit in onze showroom om de buitenhaard te bekijken. U vindt onze showroom in Dussen. U kunt de buitenhaard ook direct bestellen in onze webshop. We helpen u graag!