Morgen geopend van 10:00 t/m 18:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

The "Black" Bastard Medium Solo

The "Black" Bastard Medium Solo<span></span>

 

799,00

Levering in 4 tot 5 dagen

Specificaties & opties

Specificaties & opties

Specificaties

Geen specificaties beschikbaar

Beschrijving

  Gratis pakket t.w.v 95 euro bij aankoop van The Bastard Medium! Kijk voor de voorwaarden op de actiepagina.

De Black Bastard Medium is het perfecte model voor de BBQ-er met beperkte ruimte of een balkon. Deze variant bevat alle mogelijkheden van de Black Bastard large, maar is gewoon iets kleiner van formaat. Zo wordt kamado koken wel echt voor iedereen bereikbaar. De medium heeft een doorsnede van 46 cm en een rooster van 38 cm.

De twee verschillende luchtinlaten en een ingebouwde thermometer in het deksel zorgen ervoor dat u de temperatuur heel nauwkeurig kunt regelen. Dit geeft een optimaal resultaat bij de bereiding van gerechten. De Black Bastard Medium wordt dan ook gebruikt door zowel professionals uit de horeca als veeleisende thuiskoks om culinaire hoogstandjes te bereiden. Dankzij de unieke eigenschappen van de Black Bastard Medium wordt dat een koud kunstje. U kunt gedurende alle seizoenen buiten aan de slag om de lekkerste gerechten te maken. 

Dankzij het vorstbestendige materiaal van deze robuuste kamado barbecue kunt u het gehele jaar door buiten koken, maar ook grillen, koken, stoven en bakken. Met de vele kooktechnieken die met de Black Bastard mogelijk zijn, kunt u eindeloos variëren. 

Bent u enthousiast geworden over hét Nederlandse premium kamado merk en wilt u de Black Bastard graag zelf zien? Kom dan langs in onze showroom in Dussen of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!

Eigenschappen

  • ø 46 cm
  • RVS grillrooster ø 38 cm
  • Keramische barbecue van cordieriet keramiek
  • Vuurkorf en vuurring van cordieriet keramiek
  • Speciale "triple spring" scharnier
  • Metalen onderdelen van gehard staal
  • Gietijzeren Margrietschijf
  • Gietijzeren kolen rooster"high temperature" vilt

Gerelateerde producten