Vuurschaal online kopen

Wilt u een vuurschaal aanschaffen? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het goede adres. Bij Het Luxe Buitenleven kunt u verschillende premium barbecues vinden, maar ook vuurschalen. Met een vuurschaal zorgt u ervoor dat u langer buiten kunt blijven zitten als het 's avonds afkoelt. Ook zorgt een vuurschaal voor sfeer en gezelligheid. Bij Het Luxe Buitenleven kunt u veel verschillende modellen vuurschalen vinden. U kunt ons assortiment vinden op onze website, maar ook in onze showroom. 

De mogelijkheden van een vuurschaal

Bij Het Luxe Buitenleven bieden we u decoratieve vuurschalen maar ook vuurschalen waarmee u kunt barbecueën, zoals de OFYR. Dit is een kegelvormige vuurschaal op een mooie sokkel. Zodra het afkoelt verandert dit kunstwerk in een vuurschaal waarmee u buiten warmte en gezelligheid creëert of waarmee u heerlijk kunt koken. De OFYR is een nieuwe manier van buiten koken en van grillen. Door de unieke vormgeving is de OFYR echt een kunstwerk in uw tuin. Bovenop de schaal zit een brede, platte rand die ervoor zorgt dat u de lekkerste gerechten kunt bereiden. Er ontstaan door het vuur verschillende warmtezones, waardoor u verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Wilt u meer weten over de culinaire mogelijkheden van deze bijzondere vuurschaal? We nodigen u graag uit om bij ons langs te komen, in onze showroom in Dussen. Hier laten we u graag zien wat er met de OFYR allemaal mogelijk is!

Een vuurschaal online bestellen 

Wilt u een vuurschaal bestellen voor in uw tuin? U kunt op onze website al onze vuurschalen vinden. U vindt hier ook ons aanbod kamado barbecues. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze voor een mooie vuurschaal? Als u langskomt in onze showroom in Dussen geven wij u graag persoonlijk advies over de aanschaf van een vuurschaal. Bij Het Luxe Buitenleven helpen we u ook graag als u een buitenkeuken wilt realiseren. We maken namelijk de mooiste buitentafels op maat. Door een vuurschaal aan te schaffen of een kamado barbecue en een mooie buitentafel kunt u heel makkelijk een prachtige buitenkeuken realiseren. U kunt dan het hele jaar door buiten koken. Een kamado barbecue of een vuurschaal waarmee u kunt barbecueën bieden veel culinaire mogelijkheden. Bij Het Luxe Buitenleven organiseren we met regelmaat workshops. Heeft u interesse in het volgen van een workshop? Kijk dan op onze website en houd onze agenda in de gaten. Het kopen van een mooie én veelzijdige vuurschaal, dat kan bij Het Luxe Buitenleven!