Kick Ash Basket verkooppunt

Bent u op zoek naar een Kick Ash Basket verkooppunt? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij hebben verschillende Kick Ash Baskets in ons assortiment. U vindt dus altijd degene die u zoekt! Wij zijn het online en offline Kick Ash Basket verkooppunt.

KICK ASH BASKET VERKOOPPUNT

Het Luxe Buitenleven is een vertrouwd Kick Ash Basket verkooppunt. De Kick Ash Basket is een stalen korf die u makkelijk in uw barbecue kunt plaatsen. U plaatst de kolen in de korf en het barbecuen kan beginnen. Het unieke van de Kick Ash Basket is dat u de korf snel in en uit uw barbecue kunt halen om zo overgebleven as en gebruikte kolen te verwijderen. Dit maakt het vele malen makkelijker om de overgebleven kolen aan te steken. Daarnaast zorgt het uitzonderlijke design ervoor dat de kolen genoeg ruimte krijgen om te ademen, zodat u zorgeloos op de juiste temperatuur de lekkerste gerechten kunt klaarmaken! Bij een kick ash basket verkooppunt, zoals Het Luxe Buitenleven, kunt u de Kick Ash Basket online kopen. In onze webshop vindt u de verschillende soorten baskets. Deze kunt u online bestellen en wij zorgen ervoor dat u de basket zo snel mogelijk in huis heeft.


Weergave:
  2 / 2  



Bezig met laden...
Kick Ash Can Primo XL
Kick Ash Can Primo XL
€ 79,95
Prijs per stuk
  1  2   

UITLEG BIJ KICK ASH BASKET VERKOOPPUNT

Wilt u uitleg over de Kick Ash Basket? Kom dan naar onze showroom. Hier hebben wij verschillende barbecues en baskets gepresenteerd staan. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u van deskundig advies voorzien. Zij geven u ook graag een demonstratie van de werking van de Kick Ash Basket. Een Kick Ash Basket kunt u niet gebruiken zonder barbecue. Het Luxe Buitenleven heeft ook een ruim assortiment aan barbecues, waaronder de Big Green Egg, Kamado Joe en The Black Bastard. Deze staan ook in onze showroom gepresenteerd. Wij nodigen u dan ook graag uit in onze showroom, om de barbecues te bekijken. Onze medewerkers vertellen u ook graag meer over de barbecues.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen over de Kick Ash Basket of één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Wilt u graag langskomen in onze showroom, maar bent u tijdens de openingstijden niet in de gelegenheid? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op afspraak geopend buiten de openingstijden.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op