Buitenkeuken Gijs Kamado Joe

2.150,00
Prijs per stuk
Standaard levertijd Wordt op maat gemaakt, levertijd hangt af van de drukte in de werkplaats. Neem contact met ons op voor de actuele status.
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Let op! De voorraad gaat over het model voor de Kamado Joe Classic 2. Wilt u een tafel voor een ander formaat Kamado Joe? Neem dan contact met ons op over de levertijd.
 

Prijs gaat over de meubels die wij op voorraad hebben. OP=OP
Door de snel stijgende prijzen van het staal kunnen de prijzen voor andere modellen hoger uitvallen.


Een meubel voor de Kamado Joe Classic is niet zo maar een meubel. Het meubel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Het comfort voor de klant staat centraal en onze kwaliteitsnormen liggen hoog. Kortom, een meubel zonder compromis!

Gepoedercoat staal

Dit meubel heeft een basis van gepoedercoat staal met eiken inleg.

Eiken meubel

Het hout voor dit meubel is afkomstig uit de onderstam van Europese eiken en heeft een FSC-keurmerk. Het hout is kunstmatig gedroogd, wat de kwaliteit van het meubel ten goede komt. Dit rustieke eikenhout heeft een beperkt aantal kwasten, knoesten en pitjes en kent licht kleurverschil en lichte variatie in de tekening van de afzonderlijke planken.

De lades in het meubel zijn van massief hout, dus geen kunststof bakken met slechts een frontje van hout. De massief houten lades worden voorzien van hoogwaardige ladegeleiders met een draagkracht van 40 kg. Het gebruikte RVS hang- en sluitwerk is van luxe kwaliteit.

Overige informatie

De stevige gegalvaniseerd wielen van het meubel hebben aluminium velgen, penlagers en een draagvermogen van 330 kg per wiel. Een deel van de wielen kan zwenken en is geremd zodat het meubel eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin opgesteld kan worden.

Een eiken meubel kan in principe onbeschermd buiten blijven staan, maar zal daardoor wel sneller vergrijzen en mogelijk scheurtjes gaan vertonen. Zonder bescherming van een hoes of een overkapping zijn deurtjes en lades echter af te raden omdat deze door de werking van het hout kunnen gaan klemmen. Er zijn verschillende producten op de markt die het meubel extra bescherming geven en het tegelijkertijd kleuren. Monocoat is hiervan een voorbeeld.

Zonder bescherming van een hoes of een overkapping zijn deurtjes en lades echter af te raden omdat deze door de werking van het hout kunnen gaan klemmen.

Het eiken meubel is te bestellen mét of zonder de Kamado Joe Classic. De prijs voor het getoonde meubel is exclusief Kamado Joe.

Wilt u liever een andere houtsoort, een ander of dikker werkblad of een meubel met een iets ander formaat, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Levering:
Het meubel kan in uw tuin geleverd worden als deze vrij toegankelijk is. Hetgeen inhoudt geen drempels, trapjes, grind, gras of grond en dat de doorgang breed genoeg is en een eventuele bocht genomen kan worden.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp

Hulp nodig?

Neem contact met ons op