Buitenkeuken Gijs Kamado Joe

Buitenkeuken Gijs Kamado Joe

Een meubel voor de Kamado Joe Classic is niet zo maar een meubel. Het meubel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap.

Standaard levertijd

Wordt op maat gemaakt, levertijd hangt af van de drukte in de werkplaats. Neem contact met ons op voor de actuele status.

€ 2.195,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Let op! De voorraad gaat over het model voor de Kamado Joe Classic 2. Wilt u een tafel voor een ander formaat Kamado Joe? Neem dan contact met ons op over de levertijd.

Een meubel voor de Kamado Joe Classic is niet zo maar een meubel. Het meubel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Het comfort voor de klant staat centraal en onze kwaliteitsnormen liggen hoog. Kortom, een meubel zonder compromis!

Gepoedercoat staal

Dit meubel heeft een basis van gepoedercoat staal met eiken inleg.

Eiken meubel

Het hout voor dit meubel is afkomstig uit de onderstam van Europese eiken en heeft een FSC-keurmerk. Het hout is kunstmatig gedroogd, wat de kwaliteit van het meubel ten goede komt. Dit rustieke eikenhout heeft een beperkt aantal kwasten, knoesten en pitjes en kent licht kleurverschil en lichte variatie in de tekening van de afzonderlijke planken.

De lades in het meubel zijn van massief hout, dus geen kunststof bakken met slechts een frontje van hout. De massief houten lades worden voorzien van hoogwaardige ladegeleiders met een draagkracht van 40 kg. Het gebruikte RVS hang- en sluitwerk is van luxe kwaliteit.

Overige informatie

De stevige gegalvaniseerd wielen van het meubel hebben aluminium velgen, penlagers en een draagvermogen van 330 kg per wiel. Een deel van de wielen kan zwenken en is geremd zodat het meubel eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin opgesteld kan worden.

Een eiken meubel kan in principe onbeschermd buiten blijven staan, maar zal daardoor wel sneller vergrijzen en mogelijk scheurtjes gaan vertonen. Zonder bescherming van een hoes of een overkapping zijn deurtjes en lades echter af te raden omdat deze door de werking van het hout kunnen gaan klemmen. Er zijn verschillende producten op de markt die het meubel extra bescherming geven en het tegelijkertijd kleuren. Monocoat is hiervan een voorbeeld.

Zonder bescherming van een hoes of een overkapping zijn deurtjes en lades echter af te raden omdat deze door de werking van het hout kunnen gaan klemmen.

Het eiken meubel is te bestellen mét of zonder de Kamado Joe Classic. De prijs voor het getoonde meubel is exclusief Kamado Joe.

Wilt u liever een andere houtsoort, een ander of dikker werkblad of een meubel met een iets ander formaat, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op