Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado BBQ

Kamado BBQ kopen

kamado bbq​​Op zoek naar een nieuwe Kamado BBQ? Bent u op zoek naar een barbecue, waarmee u optimaal kunt grillen? Dan is de Kamado bbq echt iets voor u. De Kamado bbq is een revolutie op het gebied van grillen! U koopt de Kamado bbq bij Het Luxe Buitenleven!

​Kamado BBQ vindt u bij Het Luxe Buitenleven!

De Kamado Joe maakt een nieuwe manier van grillen mogelijk. Alle onderdelen van de barbecue zijn gehalveerd. Hierdoor kunt u deze zelf eenvoudig in hoogte verstellen. Centraal in deze barbecue staat dus het halve rooster. Met dit revolutionaire kooksysteem kunt u verschillende soorten en maten roosters en platen combineren. Op onze website vindt u een filmpje, waarin de mogelijkheden van de Kamado Joe worden gedemonstreerd. U kunt bij de barbecue losse roosters en platen kopen. De roosters en platen kunt u ook aanschaffen bij Het Luxe Buitenleven. Kijk op onze website voor het complete assortiment.

​Wilt u graag meer informatie over de ​Kamado bbq​? Kom dan naar onze winkel. Hier hebben wij verschillende modellen van Kamado gepresenteerd staan. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de Kamado Joe en laten u de verschillende mogelijkheden zien. U kunt zich ook inschrijven voor een workshop​! Onder begeleiding van een ervaren kok biedt Het Luxe Buitenleven workshops waar alle ins en outs van de Kamado aan bod komen. Tijdens de workshop maakt u kennis met de Kamado Joe en leert u wat barbecueën met de uitmuntende Kamado zo lekker maakt. Daarnaast worden diverse accessoires besproken die u helpen met het bereiden van de lekkerste maaltijden. Met de Kamado workshop wordt u heer en meester over de Kamado bbq​!

De Kamado Winkel van Nederland!

​In onze winkel vindt u niet alleen de ​Kamado bbq​, wij hebben ook andere barbecues in ons assortiment, zoals de Big Green Egg. Ook vindt u in onze winkel verschillende barbecuetafels, die speciaal op maat worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Tevens hebben wij in onze winkel tuintafels en accessoires voor zowel binnen als buiten. Wat u ook zoekt voor in huis of tuin, bij ons ervaart u het luxe buitenleven!

Vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de producten van Het Luxe Buitenleven of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Zo kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen al uw vragen te beantwoorden.