Kamado BBQ kopen

KAMADO BBQ KOPEN

Bent u op zoek naar een Kamado BBQ omdat u het plezier van een heerlijke barbecue wilt leren kennen of is uw huidige barbecue aan vervanging toe? Bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw tuin en bent u benieuwd of een Kamado BBQ iets voor u is? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de website van Het Luxe Buitenleven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. In de loop van de jaren zijn de barbecue trends erg veranderd. Wij zorgen ervoor dat wij continue met de nieuwste trends mee gaan. U treft daarom een ruim aanbod in onze webwinkel en showroom in Dussen aan. Bent u benieuwd of een Kamado BBQ iets voor u is? Heeft u altijd al een echte blikvanger in uw tuin gewild en bent u op zoek naar een prachtige en gebruiksvriendelijke bbq? U bent bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres! 

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Primo - Kamado All in one
  Primo - Kamado All in one
  Normale prijs € 1.300,00 Speciale prijs € 996,99
  Niet op voorraad
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 3. Kamado Joe - Classic II - comp. Startpakket 1
  Kamado Joe - Classic II - comp. Startpakket 1
  Normale prijs € 1.859,70 Speciale prijs € 1.750,00
 4. Kamado Joe - Classic 1 startpakket 1
  Kamado Joe - Classic 1 startpakket 1
  Normale prijs € 1.369,70 Speciale prijs € 1.260,00

10 producten(en)

Het Luxe Buitenleven, de Kamado BBQ specialist

Heeft u een Kamado BBQ nodig? Bij Het Luxe Buitenleven heten wij u van harte welkom. In onze ruim opgezette showroom in Dussen kunt u uw hart ophalen aan de unieke barbecues die wij u aanbieden. Misschien heeft u ook allerlei accessoires nodig. Wist u dat u daarvoor ook terecht kunt bij Het Luxe Buitenleven? Met de juiste accessoires kunt u het barbecueën nóg lekkerder en gemakkelijker maken. Het Luxe Buitenleven is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten weten ons te vinden in het mooie dorpje Dussen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de aanschaf van een nieuwe Kamado BBQ. Wij zijn een officiële Kamado dealer. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een echte Kamado Joe blikvanger. 

Meer weten over een Kamado BBQ?

Wilt u meer weten over een Kamado BBQ of wilt u meer weten over de producten die u toe kunt voegen aan een Kamado BBQ? U kunt uw vragen vrijblijvend aan ons stellen. Wij staan u graag te woord en lopen graag met u een rondje door onze showroom. Vindt u het gemakkelijker om uw producten via onze webwinkel te bestellen? Dat is geen enkel probleem. Wij doen er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk bij uw thuis te brengen. Wist u dat u bij de aanschaf van een Kamado BBQ een gratis kookworkshop word aangeboden? Op deze manier kunt u gelijk de kneepjes van het vak leren! Door gebruik te maken van een Kamado BBQ creëert u een unieke beleving.