Kamado BBQ kopen

KAMADO BBQ KOPEN

Bent u op zoek naar een Kamado BBQ? Wilt u graag een bijzondere BBQ die altijd de aandacht trekt? Het is algemeen bekend dat bij een bijzondere BBQ vaak gesprekken gestart worden. Als er buiten gekookt wordt is het vaak gezelliger dan wanneer u binnen kookt. Als u binnen kookt, zit iedereen in de woonkamer met elkaar te kletsen. Gaat u buiten koken, dan komen er mensen rondom de Kamado BBQ staan. Het unieke design en de geweldige bereidingswijze maken de Kamado BBQ speciaal. Heeft u al een Kamado BBQ maar weet u niet zo goed wat de vele mogelijkheden van bereiden zijn? Bij iedere Kamado BBQ die verkocht wordt, geven wij een gratis kookworkshop. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij kijken samen met u wanneer de kookworkshop plaats kan vinden. Wij vinden dat iedereen op de hoogte moet zijn van de verschillende bereidingswijzen omdat het vlees en de vis door de juiste bereidingswijze een nog betere smaak krijgen. Een Kamado BBQ is namelijk niet zomaar een barbecue maar zorgt voor een unieke smaak en beleving!

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00
 2. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 3. The Bastard Medium Urban compleet 2019
  The Bastard Medium Urban compleet 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 988,99
 4. The Bastard Large Solo 2019
  The Bastard Large Solo Urban 2019
  Normale prijs € 1.098,99 Speciale prijs € 1.049,00

10 producten(en)

Kamado BBQ op maat

Het Luxe Buitenleven is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van Kamado BBQ. Wij hebben niet alleen een ruim assortiment van Kamado BBQ maar wij maken ook buitenkeukens op maat. Wij zorgen ervoor dat de buitenkeuken volledig aansluit bij uw wensen en kleuren van de Kamado BBQ. Naast de bijpassende buitenkeuken hebben wij ook verschillende accessoires die passend zijn bij de buitenkeukens. Wij helpen u graag om een complete set uit te zoeken. Onze medewerkers zijn al jaren in dienst en dat ziet u. Iedereen heeft verstand van al onze producten en u kunt met alle vragen bij hen terecht. Door een complete set uit te zoeken, heeft u altijd een complete keuken bij uw overkapping of in uw tuinhuis. Wij bieden u de beste prijs-kwaliteitsverhouding aan. Wij vertellen u graag de verschillen tussen de Kamado modellen zodat u volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden die een Kamado BBQ kan bieden.  

Passie voor Kamado BBQ

De passie voor Kamado BBQ is ontstaan vanuit de liefde voor goed eten, hout, buitenleven en een goede service. Elke buitenkeuken wordt volledig op maat gemaakt omdat wij als geen ander weten hoe leuk het is om met meerdere mensen tegelijkertijd te koken. Alle buitenkeukens worden van hout gemaakt en altijd met de achterliggende gedachte dat het koken makkelijk moet zijn. Elke Kamado BBQ is anders en wij kijken met u mee welke het beste bij uw wensen past. U kunt met ons een afspraak inplannen zodat wij met u mee kunnen lopen door de showroom om zo samen tot een ultieme BBQ beleving te komen.