Kamado BBQ kopen

KAMADO BBQ KOPEN

Op zoek naar een kamado BBQ? Bij Het Luxe Buitenleven bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een Kamado BBQ. In onze showroom in Dussen demonstreren wij u graag onze prachtige Kamado barbecues. In de loop der jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uitgebreid en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Kamado barbecues. In onze webwinkel kunt u gemakkelijk uw Kamado BBQ bij ons bestellen. Daarnaast vindt u in onze webwinkel verschillende accessoires die u toe kan voegen aan uw Kamado BBQ. Neemt u een kijkje en laat u verrassen door de vele producten die wij u aanbieden. 

Vindt uw kamado BBQ!
 1. Primo - Kamado All in one
  Primo - Kamado All in one
  Normale prijs € 1.300,00 Speciale prijs € 946,99
 2. Primo - Kamado Solo
  Primo - Kamado Solo
  Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 849,00
 3. Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Primo - Ovaal Junior Serie 200
  Normale prijs € 1.219,99 Speciale prijs € 1.070,00

10 producten(en)

Kamado BBQ bij Het Luxe Buitenleven

In onze kamado BBQ webwinkel bieden wij u een ruime keuze aan in verschillende soorten en maten Kamado barbecues. Kamado is hét merk onder de keramische barbecues. De Kamado barbecues zijn veelzijdig. Zo kunt u op een Kamado BBQ verschillende gerechten klaarmaken. U kunt uw gerechten roken, stomen, bakken en grillen. Door middel van diverse accessoires kunt u ook pizza, groente en eventueel brood bakken op uw Kamado BBQ. Doordat een Kamado BBQ van keramiek is gemaakt kunt u de temperatuur goed reguleren. Zo kunt u de temperatuur zelf regelen en kunt u zelf bepalen hoe u uw vlees, vis, pizza of groente grilt of rookt. 

Buitenkeukens en tafels van Het Luxe Buitenleven

U kunt bij ons prachtige barbecues en toebehoren bestellen maar u vindt in ons ruime assortiment ook verschillende tafels en buitenkeukens! In onze eigen werkplaats maken wij de mooiste buitenkeukens. Onze buitenkeukens zijn gemaakt van het beste hout en met liefde voor buiten eten en heerlijk koken. Op onze buitenkeukens kunt u bijvoorbeeld een kleine Big Green Egg plaatsen. Het is ook mogelijk om uw buitenkeuken op maat te laten maken door onze vakmannen. Naast het maken van prachtige en multifunctionele buitenkeukens kunt u ook bij ons terecht voor het vinden van luxe buitentafels. Al onze buitentafels maken wij zelf. Heeft u bepaalde wensen? Vraag het ons dan gerust. Wij bekijken direct wat wij voor u kunnen betekenen. 

Heeft u interesse in onze Kamado barbecues of bent u verliefd geworden op onze prachtige buitenkeukens? Bij Het Luxe Buitenleven helpen wij u graag verder. Voor al uw vragen kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken. Ook via ons online contactformulier kunt u uw vraag aan ons stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.