Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado BBQ

Kamado BBQ kopen bij Het Luxe Buitenleven

kamado bbqHoudt u veel van koken en bent u op zoek naar een barbecue waarmee u de heerlijkste gerechten kunt bereiden? Vindt u het leuk om voor uw familie of vrienden wat lekkers te maken en het liefst buiten te koken? Dan is een Kamado bbq onmisbaar in uw tuin. In het oude Japen werd een kamado alleen maar gebruikt om rijst in te kunnen stomen. In de loop der jaren zijn er heel wat meer mogelijkheden bij gekomen in het gebruik van een kamado. Niet alleen stomen, maar ook eten grillen, bakken of roken is mogelijk. Tegenwoordig kunt u zelfs een pizza bakken met deze luxe barbecue. 

Voordelen van een Kamado BBQ

Een Kamado bbq brengt vele voordelen met zich mee. Als u eenmaal de luxe gewend bent van een kamado, wilt u nooit meer terug naar een standaard barbecue. De Kamado bbq is er voor iedereen die van koken houdt. Door middel van een workshop kunt u alle technieken leren om zo optimaal gebruik te kunnen maken van uw luxe bbq. Tijdens een gezellig avondje uit leert u allerlei nieuwe manieren om voedsel te bereiden. De Kamado bbq zorgt er voor dat uw vlees of vis snel en goed kan garen door de hoge temperaturen. Daarnaast is de bbq ook erg zuinig in het gebruik, dus je kan erg lang doen met de houtskool. Ten slotte is het ook een groot voordeel dat de luxe Kamado het gehele jaar door gebruikt kan worden. De barbecue is bestand tegen zowel warme als koude temperaturen, zodat u ook met Kerst een heerlijk maal kunt bereiden voor al uw gasten. Bekijk het gehele aanbod in onze webshop. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Interesse in een Kamado bbq via Het Luxe Buitenleven

Als u interesse heeft in een Kamado BBQ, helpen we u graag verder bij Het Luxe Buitenleven. In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht van al onze Kamado barbecues. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u jarenlang plezier zult hebben van uw luxe bbq. U kunt snel en eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website, zodat u uw kamado snel in huis heeft. Daarnaast bent u natuurlijk ook van harte welkom om al onze modellen te bekijken in onze showroom in het Brabantse Dussen. Hier helpen onze medewerkers u graag verder. Mocht u nog vragen hebben over het gebruik of onderhoud van een barbecue, kunt u deze ook stellen aan een van onze medewerkers. Vragen kunt u eventueel ook via de telefoon of via een mail stellen.