Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Kamado BBQ

Kamado BBQ kopen

kamado bbq​​Op zoek naar een Kamado BBQ? Bent u een fanatieke barbecuer en wilt u meer dan een gewone barbecue? Het Luxe Buitenleven heeft een ruim assortiment aan barbecues van hoog niveau. Wilt u graag grillen? Dan is de Kamado BBQ ​de perfecte barbecue voor u! Met de Kamado Joe kunt u meer dan alleen grillen. De Kamado Joe is uitermate geschikt voor roken, stoven, bakken en braden. Daarnaast kunt u op de Kamado Joe ook gerechten langzaam laten garen, op hoge temperaturen grillen en pizza's maken. Dit is mogelijk door de verschillende platen en roosters van de Kamado BBQ. De platen en roosters zijn gehalveerd, waardoor u ze gemakkelijk in hoogte kunt verstellen. Dit alles voor de ultieme smaak.
​De Kamado Joe is gemaakt van keramiek. Hierdoor wordt de temperatuur behouden en goed geleidt. 

De Kamado BBQ bij Het Luxe Buitenleven

​Wij van Het Luxe Buitenleven zijn een van de unieke dealers die de Kamado Joe in haar assortiment heeft en verkoopt. Een Kamado Joe is namelijk niet bij een tuincentrum te koop. U kunt er dus vanuit gaan dat wij een betrouwbare leverancier zijn, die kwalitatief hoogwaardige producten levert. 

​Werktafel bij uw Kamado BBQ

​Wilt u graag een werktafel bij uw Kamado BBQ? Ook dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij hebben een eigen werkplaats waar we zelf werktafels maken voor bij de barbecue. Deze werktafels worden op maat gemaakt, zodat de barbecue er precies in past. Bent u geïnteresseerd  in een werktafel, maar heeft u een persoonlijke wens? Wij bespreken graag met u uw wensen en ideeën. Omdat wij de tafels zelf maken, zijn aanpassingen (bijna) altijd mogelijk.

Ook onze werktafels zijn van hoge kwaliteit. De werktafels worden gemaakt van eiken, noten, vuren of wengé hout. De tafels worden altijd gemaakt met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Hierbij staat het comfort van de klant centraal.

Kamado Showroom

​Bent u geïnteresseerd in een Kamado BBQ of een werktafel? Kom dan langs in onze showroom in Dussen. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment aan barbecues, werktafels en accessoires. Wij geven u graag meer informatie over de barbecues en werktafels. Ook demonstreren wij de mogelijkheden van de platen en roosters van de Kamado Joe.​Naast onze barbecues en werktafels kunt u bij ons ook terecht voor woonaccessoires en voor accessoires in uw tuin. Kom ideeën opdoen bij Het Luxe Buitenleven en maakt van uw tuin een sfeervolle plek waar u heerlijk kunt genieten op warme zomeravonden.