Kamado BBQ kopen

KAMADO BBQ KOPEN

Bent u op zoek naar een Kamado BBQ? Vindt u het leuk en gezellig om buiten te koken met vrienden of familie? Vaak is buiten koken zoveel meer dan alleen maar koken. Er ontstaan gesprekken bij de Kamado BBQ die uit kunnen groeien tot goede en gezellige gesprekken. Als u in een binnenkeuken staat te koken, komt niemand kijken. Maar met een indrukwekkende Kamado BBQ is dat anders. Het is een bijzondere barbecue die altijd aandacht trekt. Naast het verkopen van een Kamado BBQ, verzorgen wij ook kookworkshops op locatie. Wij komen bij u langs om de combinatie van vlees en sauzen aan u te laten zien. Zo leert u heerlijk en uniek koken op uw eigen buiten barbecue. U kunt er zoveel meer mee dan alleen vlees braden. De technieken van de warmte golven in de BBQ en unieke recepten delen wij graag met u, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de Kamado BBQ.

Vindt uw kamado BBQ!

Kamado BBQ op maat

Op zoek naar een Kamado BBQ? Wij zijn ondertussen een begrip in de regio voor het maken van buitenkeukens op maat. Heeft u een Kamado BBQ uitgezocht en wilt u daar een bijpassende buitenkeuken bij maken? Wij regelen dat uw buitenkeuken geheel in de stijl van uw Kamado BBQ gemaakt wordt. Zowel de accessoires als de tafels worden volledig op maat gemaakt. Ook de kleur van de Kamado BBQ wordt hierin verwerkt. Dit heeft als voordeel dat de keuken altijd onder uw overkapping of in uw tuinhuis past. Wij bieden de laagste prijsgarantie aan voor ons gehele aanbod! Bekijk snel het aanbod op de website en kijk of wij u kunnen helpen. Is het lastig om de vele mogelijkheden op de website te bekijken, kom dan langs in onze mooie showroom in Dussen. In onze showroom zijn alle modellen te vinden. Wij verkopen niet maar 1 merk, maar alle merken op het gebied van Kamado barbecues.

Passie voor kamado BBQ

Wij van Het Luxe Buitenleven zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot een ware Kamado specialist. Onze werknemers zitten al jaren in het vak en zijn gespecialiseerd op het vakgebied van Kamado barbecues. Zij kunnen vol enthousiasme over de mogelijkheden vertellen die wij u kunnen bieden. Welke soort past het beste bij u en hoe zoekt u een geschikte barbecue uit? Weet u bijvoorbeeld het verschil tussen de Big Green Egg, Kamado, Joe, Prima en The Bastard? Kom langs in onze showroom en wij vertellen u graag het verschil.