Koken op de Big Green Egg

29,95 incl. btw
28,45
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Standaard levertijd Voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Vind jij het heerlijk om uitgebreid door je collectie kookboeken te bladeren voordat je de houtskool in je Big Green Egg aansteekt? Dan is het boek Koken op de Big Green Egg een must have om aan je verzameling toe te voegen.

Want zelfs als je denkt dat je alles al zo’n beetje hebt gemaakt, ontdek je in dit boek nog verrassende recepten.Het eerste recept bestaat uit de kippenvleugels, waarmee Big Green Egg founder Ed Fisher, zijn klanten in 1974 al verleidde een Big Green Egg aan te schaffen. Daarna volgen 12 klassiekers, van kip tot brisket, in volgorde van uitdaging. De overige recepten zijn onderverdeeld in diverse technieken en het gebruik van verschillende accessoires.

Ideaal om je EGG nog beter te leren kennen. Naast uitleg over de basics, als het aansteken van de houtskool en de verschillende tools, technieken en settings, is dit boek dankzij de 70 recepten van auteur en voormalig chef-kok James Whetlor een grote inspiratiebron voor alle EGGers. Dus ook voor jou!
 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp

Hulp nodig?

Neem contact met ons op