BGE buitenkeuken

Bent u op zoek naar een BGE buitenkeuken? Bij Het Luxe Buitenleven vindt u een Big Green Egg buitenkeuken op maat. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maken Kamado barbecues die u toe kunt voegen aan uw buitenkeuken. In de loop van de jaren hebben wij veel naamsbekendheid opgebouwd en vele barbecue liefhebbers weten ons te vinden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en weten wij als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een prachtig uniek ontwerp. Als u op zoek bent naar een BGE buitenkeuken bent u bij Het Luxe Buitenleven in Dussen aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze ervaringen aan voor het samenstellen van uw gewenste BGE buitenkeuken.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
€ 3.250,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk

Maak van uw Big Green Egg een complete BGE buitenkeuken!

Op zoek naar een BGE buitenkeuken? Als u de perfecte BGE buitenkeuken wilt dan moet u precies weten wat u mooi vindt en wat uw wensen zijn. Het Luxe Buitenleven kan voor u een buitenkeuken van staal maken en van hout. Over het algemeen werken wij met eikenhout maar indien u een andere houtsoort mooier vindt, is dit geen enkel probleem. De houten buitenkeukens van Het Luxe Buitenleven zijn gemaakt van het beste hout en met groot vakmanschap afgewerkt in de eigen werkplaats. De passie voor hout, de voorliefde voor lekker eten en het genieten van het buitenleven komen in onze meubels bij elkaar. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Wij gaan met u stap voor stap de mogelijkheden door. Denkt u aan de indeling, de houtsoort en het werkblad. De vakmannen van Het Luxe Buitenleven gaan graag voor u aan de slag om uw wensen om te zetten naar een prachtig ontwerp met een Big Green Egg in het centrum van uw buitenkeuken. 

BGE buitenkeuken kopen bij Het Luxe Buitenleven

Heeft u speciale wensen voor uw buitenkeuken of vindt u het lastig om een Kamado barbecue uit te kiezen voor uw buitenkeuken? De experts van Het Luxe Buitenleven helpen u daar graag bij. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen van een Big Green Egg. Zo kunt u in ieder jaargetijde uw barbecue gebruiken omdat de Big Green Egg is gemaakt van keramiek. Zelfs als het vriest kan de temperatuur tussen de 70° en 350° Celsius tot op de graad nauwkeurig gereguleerd worden. De Big Green Egg is uniek door zijn vorm en door het unieke keramiek dat mede ontwikkeld is door de NASA. De lekkere smaak van voedsel uit de Big Green Egg is ongeëvenaard.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op