Eiken werktafel Big Green Egg

995,00
Prijs per stuk
Standaard levertijd Wordt op maat gemaakt, levertijd hangt af van de drukte in de werkplaats. Neem contact met ons op voor de actuele status.
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Werktafel Big Green Egg

De werktafel (barbecuetafel) voor de Big Green Egg is niet zo maar een tafel. De tafel is gemaakt in onze eigen werkplaats met respect voor de natuur en liefde voor het vakmanschap. Het comfort voor de klant staat centraal en onze kwaliteitsnormen liggen hoog. Kortom, een werktafel zonder compromis!

De afmetingen van de tafel zijn: 146 x 70 x 83,5 cm [LxBxH]
(Big Green Egg Large, formaat kan afwijken bij een ander model)

Eén blik, één aanraking en u zult de kwaliteit van de eiken werktafel voor de Big Green Egg direct ervaren. Elke tafel die wij maken is een uniek en duurzaam kunstwerk. Een sieraad in iedere tuin!


Eiken

Het hout voor deze tafel is afkomstig uit de onderstam van Europese eiken en heeft een FSC-keurmerk. Het hout is kunstmatig gedroogd, wat de kwaliteit van de tafel ten goede komt. Dit rustieke eikenhout heeft een beperkt aantal kwasten, knoesten en pitjes en kent licht kleurverschil en lichte variatie in de tekening van de afzonderlijke planken. Het werkblad van geschaafd dik hout (2,8 cm) geeft de tafel een robuust uiterlijk.

Wij vervaardigen de werktafel van massief eiken planken die blind geschroefd worden. Echt vakmanschap. Losse plankjes die aan elkaar gezet worden en zichtbare schroeven doen afbreuk aan het prachtige levende hout waar wij mee werken. Slechts de slotbouten, waarmee de poten aan een tafel bevestigd worden, zijn zichtbaar.

De stevige gegalvaniseerde wielen van de werktafel hebben aluminium velgen, penlagers en een draagvermogen van 100 kg per wiel. Een deel van de wielen kan zwenken en is geremd zodat de solide werktafel eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin opgesteld kan worden.

De Big Green Egg dient in de werktafel op een tafelnest geplaatst te worden.

Een eiken tafel kan in principe onbeschermd buiten blijven staan, maar zal daardoor wel sneller vergrijzen en mogelijk scheurtjes gaan vertonen. Er zijn verschillende producten op de markt die het meubel extra bescherming geven en het tegelijkertijd kleuren. Monocoat is hiervan een voorbeeld.

De eiken werktafel is te bestellen mét of zonder de Big Green Egg. De prijs voor de getoonde werktafel is exclusief Big Green Egg en tafelnest.

Wilt u liever een andere houtsoort, een ander werkblad of een tafel met een iets ander formaat, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@hetluxebuitenleven.nl 0640895962 Whatsapp icon Whatsapp

Hulp nodig?

Neem contact met ons op