BGE meubel

Bent u op zoek naar een BGE meubel? Bent u op zoek naar een prachtige Big Green Egg barbecue mét een prachtige buitenkeuken erbij? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Het Luxe Buitenleven in Dussen. Wij hebben jarenlange ervaring en wij bieden graag ons vakmanschap aan. Het is onze taak om uw wensen te vertalen in een uniek en op maat gemaakt ontwerp voor een BGE meubel. Bent u al in het bezit van een Big Green Egg of wilt u deze Kamado barbecue bij ons bestellen? Bij Het Luxe Buitenleven vindt u alles wat u nodig heeft voor de realisatie van uw BGE meubel. Door ons ruime aanbod beschikken wij ook over een ruime voorraad. In onze showroom in Dussen vindt u alle Kamado barbecues. Op deze manier kunt u goed bekijken welke Kamado barbecue het beste bij u past. Bent u benieuwd naar ons vakmanschap en de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door onze afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag voor een BGE meubel graag tegemoet.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
€ 3.250,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Douglas Meubel Big Green Egg
Douglas Meubel Big Green Egg
€ 900,00
Prijs per stuk
Douglas Werktafel Big Green Egg
Douglas Werktafel Big Green Egg
€ 665,00
Prijs per stuk
Eiken werktafel Big Green Egg
Eiken werktafel Big Green Egg
€ 995,00
Prijs per stuk

BGE meubel laten maken bij Het Luxe Buitenleven

Op zoek naar een BGE meubel? Het Luxe Buitenleven is een begrip in Dussen en ver daarbuiten. Vele barbecue liefhebbers weten ons te vinden en komen vaak een kijkje nemen in onze ruim opgezette showroom. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Wij kennen de kneepjes van het vak om de mooiste buitenkeukens, tafels en meubels te maken. De houten BGE meubels van Het Luxe Buitenleven zijn gemaakt van het beste hout en met groot vakmanschap afgewerkt in onze eigen werkplaats. De passie voor hout, de voorliefde voor lekker eten en het genieten van het buitenleven komen in de meubels van Het Luxe Buitenleven bij elkaar. Heeft u speciale wensen voor de realisatie van een BGE meubel of heeft u vragen over de mogelijkheden voor een buitentafel? U kunt altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom of contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord. 

Bestel direct uw BGE meubel online!

Het Luxe Buitenleven weet op een uniek manier lekker eten en prachtige buitenkeukens samen te voegen. Door te kiezen voor een buitenkeuken in combinatie met een Big Green Egg profiteert u van vele voordelen. Door de unieke vorm van de Big Green Egg en het gebruikte keramiek kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw barbecue. Ook als het vriest kan de temperatuur tussen de 70° en 350° Celsius tot op de graad nauwkeurig gereguleerd worden.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op