Morgen geopend van 10:00 t/m 16:30

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Big Green Egg bestellen

Big Green Egg bestellen?

Wilt u een Big Green Egg bestellen? En zoekt u daarvoor een goede en betrouwbare winkel? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij zijn een officiële en erkende dealer van de Big Green Egg. Bij ons kunt u snel online uw Big Green Egg bestellen.

​Big Green Egg bestellen bij Het Luxe Buitenleven

Op de website van Het Luxe Buitenleven kunt u eenvoudig een ​Big Green Egg ​bestellen. Als u niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen, is dit een ideale oplossing. En wij zorgen ervoor dat de barbecue bij u thuis wordt bezorgd!
​De Big Green Egg is de top aan smaak, geur en structuur. Geen enkele andere barbecue kan tippen aan de Big Green Egg. De nauwkeurige temperatuurregeling, de vorm, het keramiek waar hij van is gemaakt en de warmtecirculatie zorgen ervoor dat u fantastische resultaten bereikt met het voedsel dat in de Big Green Egg bereid wordt. U zult versteld staan van de smaak, structuur, geur en kleur. Tevens kan de Big Green Egg voor meerdere kooktechnieken gebruikt worden, namelijk bakken, grillen, stoven, koken, roken of slow-cooken.
Als u een Big Green Egg gaat bestellen, wilt u natuurlijk ook een werkbank, waarop u het voedsel kunt bereiden. Daarom maakt Het luxe Buitenleven in haar eigen werkplaats handgemaakte werktafels. Deze tafels worden op maat gemaakt voor uw barbecue. Wij maken deze tafels van eiken, noten, vuren of Wengé hout. Dit geeft de tafels een stoere uitstraling, wat past bij de uitstraling van de Big Green Egg. U kunt ook kiezen voor een natuurstenen blad. Tevens is het mogelijk om naar eigen wens en/of ontwerp tafels en buitenkeukens te laten maken. Wat u ook wilt, alles is mogelijk. Wij bespreken graag met u uw wensen en ideeën.

Kom langs in onze showroom

​Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier staan verschillende barbecues gepresenteerd. Tevens vertellen onze medewerkers u graag meer over de Big Green Egg en demonstreren de mogelijkheden. Wanneer u heeft besloten een barbecue aan te schaffen, helpen onze medewerkers met Big Green Egg bestellen.

​Vragen over Big Green Egg bestellen? Neem contact op!

​Heeft u vragen over de Big Green Egg en bent u niet in de gelegenheid om tijdens de openingstijden in onze showroom langs te komen. Neem dan contact met ons op. Wij zijn op afspraak buiten de openingstijden geopend. U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Modellen

Mini MiniMax Small Medium Large XLarge XXLarge
25cm 33cm 33cm 38cm 46cm 61cm 74cm
507 cm2 854 cm2 856 cm2 1140 cm2 1688 cm2 2919 cm2 4336 cm2
17 kg 35 kg 36 kg 51 kg 73 kg 99 kg 222 kg
43 cm 50cm 61 cm 72 cm 84 cm 78 cm 100 cm
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk