Morgen geopend van 10:00 t/m 17:00

Log in / Registreer Winkelwagen

Zoeken

Big Green Egg bestellen

Big Green Egg bestellen?

Bent u een echte liefhebber van koken en vindt u het een leuke uitdaging om steeds weer wat lekkers te kunnen maken voor uw gasten? Zou u graag een mooie Big Green Egg bestellen willen? Dan bent u aan het juiste adres bij Het Luxe Landleven uit Dussen. In de webshop vindt u diverse soorten van de Big Green Egg. Zo is deze luxe barbecue beschikbaar in meerdere groottes. De kleinste is de mini Big Green Egg en de grootste is de extra large. In elke tuin past er dus een luxe barbecue. Al de modellen van de Big Green Egg zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit keramiek. Dit heeft als heel groot voordeel dat het hoge temperaturen kan bereiken. Hierdoor kunt u het vlees of een stukje vis optimaal laten garen. Ook is het eten door de hoge temperaturen sneller klaar dan bij een standaard barbecue. Doordat het vlees goed kan garen, blijft de smaak behouden en dat kunt u zeker proeven. Naast het grillen van uw eten, zijn er ook diverse andere mogelijkheden om een gerecht te bereiden met de Big Green Egg. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden om lekkere maaltijden te maken voor al uw gasten.  

Een Big Green Egg bestellen via Het Luxe Buitenleven

Als u een Big Green Egg bestellen wilt, kunt u dit eenvoudig doen via de webshop van Het Luxe Buitenleven. Al onze luxe barbecues zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Als u een Big Green Egg gaat bestellen, kunt u ook een kijkje nemen in de webshop voor alle accessoires die zijn gemaakt voor deze luxe barbecue. Zo zijn er ook speciale tafels die op maat worden gemaakt voor u. Hiermee maakt u het interieur van uw tuin helemaal compleet. Geniet het hele jaar door van de vele voordelen van de Big Green Egg. Ga dus snel een Big Green Egg bestellen via de website van Het Luxe Buitenleven.

Informeer naar de mogelijkheden van een Big Green Egg

Als u interesse heeft in een Big Green Egg bestellen bij Het Luxe Buitenleven, heeft u keuze uit een ruim assortiment. Alle Big Green Eggs zijn van hoge kwaliteit en gaan vele jaren mee. Hierdoor kunt u extra lang profijt hebben van uw aankoop. Daarnaast is de Big Green Egg van stevig en duurzaam materiaal waardoor het bestand is tegen verschillende temperaturen en weersomstandigheden. Mocht u meer willen weten over alle voordelen en het gebruik van een Big Green Egg, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons altijd via de telefoon of via de mail bereiken. Daarnaast bent u ook van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Deze bevindt zich in Dussen, een mooi dorp wat in Noord-Brabant ligt. 

Modellen

Mini MiniMax Small Medium Large XLarge XXLarge
25cm 33cm 33cm 38cm 46cm 61cm 74cm
507 cm2 854 cm2 856 cm2 1140 cm2 1688 cm2 2919 cm2 4336 cm2
17 kg 35 kg 36 kg 51 kg 73 kg 99 kg 222 kg
43 cm 50cm 61 cm 72 cm 84 cm 78 cm 100 cm
Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk Bekijk