Big Green Egg buitenkeuken

Tegenwoordig is een Big Green Egg buitenkeuken erg gewild. Voor een op maat gemaakte Big Green Egg buitenkeuken bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende soorten en maten buitenkeukens die passen bij uw wensen. Bent u in het bezit van een Big Green Egg barbecue? Dan maken wij een buitenkeuken waar uw Big Green Egg in past. Bent u op zoek naar het complete plaatje? In onze showroom in Dussen vindt u alle soorten en maten Kamado barbecues die u zich maar voor kunt stellen. Denkt u aan The Bastard, de Kamado Joe, de Primo en de Big Green Egg. Door deze prachtige barbecues te combineren met een buitenkeuken creëert u tegelijkertijd een unieke blikvanger en een multifunctionele buitenkeuken op maat. Klinkt dit u als muziek in de oren? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op deze website of kom langs in onze winkel in Dussen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw Big Green Egg buitenkeuken.


Weergave:
 


Bezig met laden...
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
Buitenkeuken Erik Big Green Egg
€ 3.250,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
Buitenkeuken Peter Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
Buitenkeuken Theo Big Green Egg
€ 2.950,00
Prijs per stuk

Het Luxe Buitenleven maakt van uw kamado een Big Green Egg buitenkeuken!

Maak van uw Kamado BBQ een exclusieve Big Green Egg buitenkeuken. Het Luxe Buitenleven is dé Kamado specialist waar u naar op zoek bent. Wij vertellen u graag over alle voordelen van een Big Green Egg, de Kamado Joe, de Primo en The Bastard. Onze vakmannen denken graag met u mee en gaan graag voor u aan de slag om een Big Green Egg buitenkeuken op maat voor u te realiseren. Het Luxe Buitenleven is ontstaan uit een passie voor hout en lekker eten. In de loop van de jaren heeft Het Luxe Buitenleven zijn aanbod steeds verder uit kunnen breiden en wij maken tegenwoordig ook unieke buitenkeukens en buitentafels voor onze klanten. Door een barbecue van het merk Kamado toe te voegen aan uw buitenkeuken beschikt u over een buitenkeuken met uitzonderlijke kookeigenschappen. Vanwege het gesloten systeem en de smaak van houtskool blijven alle sappen en smaken van het voedsel behouden.

Laat uw Big Green Egg buitenkeuken op maat maken!

Wilt u meer weten over het ontwerpen en realiseren van een Big Green Egg buitenkeuken? Bent u benieuwd wat de voordelen van een Big Green Egg zijn? Wij vertellen u daar graag meer over. Door gebruik te maken van een Big Green Egg in uw buitenkeuken kunt u uw gerechten gelijkmatig garen op iedere gewenste temperatuur. Zelfs als het vriest kan de temperatuur tussen de 70° en 350° Celsius tot op de graad nauwkeurig gereguleerd worden.


Laatst bekeken producten

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem contact met ons op